- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
M mavibilgisayar için okudum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum canım Allah kabul etsin Rabbim betülün ,mavi bilgisayarın ve hepimizin duasını kabul etsin ayrıca mavi bilgisayar şimdi okuyorum okudu yaz canımSealand canım okudun mu Betül için
Okudum allah kabul etsinYa erhamerrahimin Gülseren kuluna hayırlı, sağlıklı, imanlı, eli ayağı düzgün, senin yolunda yetiştirebileceği evlatlar nasip et tez zamanda.Kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eyle. Evlatlarının acısını gösterme.Ya Mucib gönlünde olanı sen biliyorsun hayırlısı ile kabul eyle. Dua edenlerinde gönlünde olanı Kabul eyle amin beyaz_gelincik01
Duası
kızlar mavibilgisayar için okudum allah kabul etsin inşallah
Duası nerde ben goremedim bende edeyim vakitlice
M mavibilgisayar senin için okudum .. senin hayırlı duaların için..
allah kabul etsin
Benim duam en kisa zamanda kizima eşime ve yuvama kavusmak
Okudum Allah kabul etsin
Okudummmm allaj kabul etsin inşallah canim dua tez zamanda olur
Insallah [/QUOTE]Inşallah Aylin91110, post: 44101316, member: 698782"]Okudummmm allaj kabul etsin inşallah canim dua tez zamanda olur
M mavibilgisayar için okudum..
okudum canım Allah kabul etsin Rabbim betülün ,mavi bilgisayarın ve hepimizin duasını kabul etsin ayrıca mavi bilgisayar şimdi okuyorum okudu yaz canım
Bende okudum Allah kabul etsin inşallah
Okuyan arkadaşlarım sizden de ALLAH razi olsun inşallah Allahım ne muradiniz varsa versin.
Benim duam üç aydır hep aynı inşallah dualarim kabul olur K avusurum inşallah kizima eşime yuvama
M mavibilgisayar icin 102 okudum