Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-milyon-salavat-3.865097/Arkadaşlar gecen duamizin son zamanlarindaa bir arkadaş 1milyon salavat çekiyoruz diye link atmis baktım di simdi oraya yazıcam ama bulamıyorum varmı yardımcı olabilecek lütfen
Duası nerde ben goremedim bende edeyim vakitlicekızlar mavibilgisayar için okudum allah kabul etsin inşallah
evet ikinize de ayrı ayrı okudum Allah kabul etsin...kalemeroya okudunmu tatlım
bugünde bana okucan
duasını görmeden okunabiliyor mu daha duası yayınlanmamış ya ben de onu bekliyordum okuyayım bende o zamankızlar mavibilgisayar için okudum allah kabul etsin inşallah
onun hayırlı duaları niyetine okuyalım tatlım...duasını görmeden okunabiliyor mu daha duası yayınlanmamış ya ben de onu bekliyordum okuyayım bende o zaman
Benim duam en kisa zamanda kizima eşime ve yuvama kavusmak
Okudummmm allaj kabul etsin inşallah canim dua tez zamanda olurBenim duam en kisa zamanda kizima eşime ve yuvama kavusmak
duasını görmeden okunabiliyor mu daha duası yayınlanmamış ya ben de onu bekliyordum okuyayım bende o zaman