- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Canım benim insaAllah hayirlisiyla kucağına alırsın.. Bu hatim her hafta birine mi okunacak pekiben de tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım zor zamanlar geçirdim hatta şubat 2015 tüp bebek yapacaklar konusundaki kardeşlerimle zor zamanlar ama yine de güzel zamanlar geçirdik. Rabbim nasip ederse 37. haftadayım. yüce yaradanım nasip ederde sağlıkla doğuma girersem bir liste yapıp (bu sefer kağıda yazıp :) ) isim isim dua etmek istiyorum. @GURBET KUSU gibi daha nice tanıdığım insanlar var. Allahım kimseyi evlat hasreti evlat acısı hastalığı kısacası evlatla sınamasın. aminnn
hayır canım olur mu öyle şey herkes için okuyoruz birbirimiz için okuyoruz kendimiz için okuyoruz. benim niyetim bitirdiğimizde ilk önce Allah rızası için sonra herkesin ne derdi ne sıkıntısı varsa ne dileği varsa onun için dua etmekCan
Canım benim insaAllah hayirlisiyla kucağına alırsın.. Bu hatim her hafta birine mi okunacak peki
Aminnnn inşallah Rabbim isteyen herrkese aratmadan ağlatmadan sağlıklı hayırlı nasip etsin.Can
Canım benim insaAllah hayirlisiyla kucağına alırsın.. Bu hatim her hafta birine mi okunacak peki
Elimden geldigince yardimci olurum insallah.Evet canım sayfanın başına yapışsın liste dedikte onupapyonkilikli arkadaşımıza nasıl yapıldığını anlatır mısın?
o zamana ilk sayfadaki mesajın altına düzenleme şekşinde yazayım ben.Elimden geldigince yardimci olurum insallah.
papyonkilikli canim öncelikle Rabbim melegini saglicakla kucagina almani nasip etsin insallah.
Ilk sayfada bulunan yazilarda her zaman düzenleme yapabiliyorsun canim, hic sorun olmuyor.
Evet canim öyle yaparsin... Mesela yazinin altinda biraz bosluk biraz "Dualarimizin kabulü icin..." diye basla sonrada listenizi eklersin.o zamana ilk sayfadaki mesajın altına düzenleme şekşinde yazayım ben.
Allah razı olsun canım sağolasınElimden geldigince yardimci olurum insallah.
papyonkilikli canim öncelikle Rabbim melegini saglicakla kucagina almani nasip etsin insallah.
Ilk sayfada bulunan yazilarda her zaman düzenleme yapabiliyorsun canim, hic sorun olmuyor.
Amin cümlemizden gülüm ♥Allah razı olsun canım sağolasın
sağol canım kolaymış aslında ben görmemişim.Evet canim öyle yaparsin... Mesela yazinin altinda biraz bosluk biraz "Dualarimizin kabulü icin..." diye basla sonrada listenizi eklersin.
evet evet Allahım razı olsun :)Evet canim öyle yaparsin... Mesela yazinin altinda biraz bosluk biraz "Dualarimizin kabulü icin..." diye basla sonrada listenizi eklersin.
Amin ecmain canim ne yaptim ki...evet evet Allahım razı olsun :)
Canım o güzel yureginle insaAllah bizimde bebeğimiz olur böyle birşey başlattın.Rabbim seni bir ağızdan kurtarsın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insaAllah.. Yanı isim olarak söylemiyorum herkes için mi dua eduyoruzhayır canım olur mu öyle şey herkes için okuyoruz birbirimiz için okuyoruz kendimiz için okuyoruz. benim niyetim bitirdiğimizde ilk önce Allah rızası için sonra herkesin ne derdi ne sıkıntısı varsa ne dileği varsa onun için dua etmek
Şuan adetliyim yoksa yardımcı olurdum bekle birazdan cevap gelir:)))Netten sadece nereyı okuyacagımı merak ettıgım ıcın bulmak ıcın baktım.Öyle yazdım diye oradan okuyacağım sanmayın sakın
Şuan adetliyim yoksa yardımcı olurdum bekle birazdan cevap gelir:)))
canım araf 88 ile başlayıp enfal 41 e kadar enfal 41 dahil değil. ayrıca netten de okuyabilirsin canım benim sakıncası yok ki. benim kuranım eski bazı satırlar eskimiş mesela netten düzeltme yapıyorum ozamanYa arkadaşlar kusuruma bakmayın..Ben daha önce Kuran ı Kerim i hiç böyle cüz cüz okumamıştım...kaç dan kaça kadar hangi ayet diye iki gündür netten bulmaya çalışıyorum... Benım 9.Cüz ve Araf Süresi İle Enfal Süresi olduğunu buldum.Lakin Araf kaçıncı ayetden Enfal kaça kadar onu çözemedım..Çunku iki farklı yerden başlıyor gördüm nette..hangısı doğru çözemedım..yanlışlık yapmayayım ben.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Zamanınızı alıyorum hakkınızı helal edin nolur...
aminnnnn aminnn isteyen herkesle birlikte inşallah. canım ben kendi niyetimi anlatayım sana, sana da uyarsa sen de öyle yap. ben hatim bitince önce Allahımın rızasını dileyeceğim sonra hatme katılan her arkadaşımın ismini sayarak her birimizin dileği için dua edicem. yani kısacası ben hepimiz şöyle yapalım böyle yapalım diye birşey düşünmedim. umarım sorunu doğru anlayıp doğru cevapladım.Canım o güzel yureginle insaAllah bizimde bebeğimiz olur böyle birşey başlattın.Rabbim seni bir ağızdan kurtarsın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insaAllah.. Yanı isim olarak söylemiyorum herkes için mi dua eduyoruz