- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Seve seve okurum canim rabbim insallah tedavinin sonunda yuzunu guldursun. Pozitif ol lutfen.ahh cnm gozun aydin ya gecen yil salavat listemde vardin hatirladim seni.
bende tup bebek yapicam insallah duana talibim .ismim ayse.sevinirim benide anarsan dogum aninda.
rabbim razi olsun.kolay dogumlar dilerim.
kizlar ismimin gecmesi bile sevindirdi.rabbim isteyen herkese nasip etsin banada birlikte.
ben yetisemeden cuzler bitmis.allahim kabul etsin okuduklarinizi.guzel dilekleriniz bir bir gercek olsun insallah.
evet canım ben başladım okumaya çünkü 19 ucanımmmm çooookkk özür dileyerek seni de kaydırmışım bir yandan kağıda da yazayım ben en iyisi ilk 8 kişiyi yazdım sonra buradan takip ederim dedim acemilik ettim senin cüz 19 du şimdi kaydıyeni listeyi yayınlıyorum şimdi
Cnm listenin son halini herkesi etiketleyerek mesaj olarak gönder cnm herkes GörsünSeve seve okurum canim rabbim insallah tedavinin sonunda yuzunu guldursun. Pozitif ol lutfen.
Canim ilk sayfada var artik liste ilk sayfada karistirmayalimbdiyeCnm listenin son halini herkesi etiketleyerek mesaj olarak gönder cnm herkes Görsün
evet canım ben başladım okumaya çünkü 19 u
canim degistireyim mi simdi? 19 a devm edecek misim?tatlım hakkım helal tabiki lafımı olur.. böyle güzel bişeye vesile oldun Allah razı olsun
evet tatlım yaa sana zahmet çünkü başladım ben 19 acanim degistireyim mi simdi? 19 a devm edecek misim?
Tamam canim.evet tatlım yaa sana zahmet çünkü başladım ben 19 a
Burdanda yazarim canim ismimi biliyo cogu kisi zaten. Adim Zeliha :) Allah razi olsunn canim Rabbim yavrunu korusunn
Yok canim 2 kisi lde sorun oldu sadece insallah duzeltebilirm Irmak arkadasimiz yazarsa onun ki 29 oldu tek degisiklik bu.papyonkilikli benim cuzumde değişiklik yok di mi baslicamda
Tamamdır Tatlim baştan okudum hadi bismillah Rabbim kabul etsin dualarimiziYok canim 2 kisi lde sorun oldu sadece insallah duzeltebilirm Irmak arkadasimiz yazarsa onun ki 29 oldu tek degisiklik bu.
Günaydın Can'ım benim üçüncü cüzüme Avrenim'in yanına kendi adımı yazar mısın ebru diye,diğer cüze de parantez içimde Neslihan dersin olur mu?
Biliyorum cnm son halini bir kez at karışıklıklar oldu diye dedim zaten atmışsın.Canim ilk sayfada var artik liste ilk sayfada karistirmayalimbdiye