Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Seve seve okurum canim rabbim insallah tedavinin sonunda yuzunu guldursun. Pozitif ol lutfen.

evet canım ben başladım okumaya çünkü 19 u

canim Nautilus un 22. Cuzunu altunn arkadasim sana yaziyorum.

Tamam benim cuzumu veriyorum o zaman senin ismini mi yazalim?
aminnnn ecmain ismine dua edeyim istersen canim ozelden ismini yaz kuzum.
Burdanda yazarim canim ismimi biliyo cogu kisi zaten. Adim Zeliha :) Allah razi olsunn canim Rabbim yavrunu korusunn

1. Cüz - papyonkilikli
2. Cüz - @jonguil
3. Cüz - Avrenim
4. Cüz - Nautilus
5. Cüz - tubatesbih
6. Cüz - gulbera
7. Cüz - eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi
9. Cüz - Senfonim
10. Cüz - bayanhope
11. Cüz - Veson
12. Cüz - A arzm61
13. Cüz - @meryemkursun
14. Cüz - betul8516
15. Cüz - G guzbahar
16. Cüz - papyonkilikli
17. Cüz - betul8516
18. Cüz - M meleek9090
19. Cüz - sevdakusum
20. Cüz - whiterose00
21. Cüz - mor868061
22. Cüz - altunn
23. Cüz - C cansu_tr
24. Cüz - Enfal97
25. Cüz - vesselam_
26. Cüz - @lisaa-89
27. Cüz - @hsevda
28. Cüz- Hannaz
29. Cüz - I Irmak-986
30. Cüz- G goxall

Es selâmün aleykum , hayırlı dualı geceler arkadaşlar Peygamberimiz S.A.V buyuruyorki "Hayırlı işleri geciktirmeyin", bende bu sözünden feyz alarak yatsı namazından sonra başladım okumaya ve Allah kabul etsin bitirdim GURBET KUSU arkadaşımız ve onun gibi evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerim için Rabbimin tez saate onlara hayırlı canlar nasib etmesi için okudum, su gibi okudum, Rabbim de su gibi tez kabul etsin, dualarımıza icabet etsin Amin , okudum önce Allaha şimdi size teslim ediyorum papyonkilikli

canim Nautilus un 22. Cuzunu altunn arkadasim sana yaziyorum.

Tamam benim cuzumu veriyorum o zaman senin ismini mi yazalim?
aminnnn ecmain ismine dua edeyim istersen canim ozelden ismini yaz kuzum.
Günaydın Can'ım benim üçüncü cüzüme Avrenim'in yanına kendi adımı yazar mısın ebru diye,diğer cüze de parantez içimde Neslihan dersin olur mu?

Canim ilk sayfada var artik liste ilk sayfada karistirmayalimbdiye
Biliyorum cnm son halini bir kez at karışıklıklar oldu diye dedim zaten atmışsın. Okuyanlara okundu diye not yazar mısın ilk sayfada.kimler okumuş görelim.ellerine sağlık cnm .hadi Rabbim dualarımızı kabul etsin okuyunca bildirim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…