- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
canım kazeretin yoksa bugün başlarsın inşallah varsa mazeretin bitince başlarsın 25 ine kadar okuuyacağız inşallahBende alıyorum canım insaAllah hayirlisiyla.. Ne zaman başlıyor
Tamam canım okuyabilirim aldım ben cüzü okuyunca bildirim yaparım..canım kazeretin yoksa bugün başlarsın inşallah varsa mazeretin bitince başlarsın 25 ine kadar okuuyacağız inşallah
Canım beni yine çıkarmışsın 25.cüzdeydim1. Cüz -papyonkilikli
2. Cüz - @jonguil
3. Cüz -Avrenim
4. Cüz -Nautilus
5. Cüz -tubatesbih
6. Cüz -gulbera
7. Cüz -eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi
9. Cüz -Senfonim
10. Cüz -bayanhope
11. Cüz -Veson
12. Cüz - A arzm61
13. Cüz - @meryemkursun
14. Cüz -betul8516
15. Cüz - G guzbahar
16. Cüz -papyonkilikli
17. Cüz -betul8516
18. Cüz - M meleek9090
19. Cüz - I Irmak-986
20. Cüz -whiterose00
21. Cüz -mor868061
22. Cüz -Nautilus
23. Cüz - C cansu_tr
24. Cüz -Enfal97
25. Cüz -vesselam_
26. Cüz -
27. Cüz -
28. Cüz-
29. Cüz -
30. Cüz-
Seni ekledi geri çıkardı :))) birazdan yine ekler sanırım tekrardan Yanlışlıkla olmuşturBeni eklememiş canım daha
Evet canım bende şaşırdım görünce :)))Seni ekledi geri çıkardı :))) birazdan yine ekler sanırım tekrardan Yanlışlıkla olmuştur
Yok canım öyle birşey aklıma dahi gelmedi olabilir farkettim yanlışlık olduğunu olabilir canım hepimiz insanız sonuçta-Lisaaa- vallahi garazim yok yanlış yeri kopyalayıp devam etmişim çok çok özür dilerim. hemen düzeltiyorum.
Olabilir canım hepimiz yanlışlık yapabilirz niye kusura bakalımben ilk defa böyle liste yapıyorum acemiyim biraz ne olur kusuruma bakmayın
canımmmm çooookkk özür dileyerek seni de kaydırmışım bir yandan kağıda da yazayım ben en iyisi ilk 8 kişiyi yazdım sonra buradan takip ederim dedim acemilik ettim senin cüz 19 du şimdi kaydıOoo maşallah listemiz dolmus