- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.831
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
canım araf 88 ile başlayıp enfal 41 e kadar enfal 41 dahil değil. ayrıca netten de okuyabilirsin canım benim sakıncası yok ki. benim kuranım eski bazı satırlar eskimiş mesela netten düzeltme yapıyorum ozaman
ikinci cüz olarak mı canım yoksa değiştireyim mi?Son cüzü şan oldu mu?papyonkilikli
Guzel arkadaslarim ben burada cok iyi insanlarla tanistim sukrolsun. Hepimizin bir derdi tasasi var. Ben hatim baslatmak istiyorum. Bir haftada herkes 1 cuz alsa tamamlariz. Arapcadan okumak sart degil bilmiyorsak latincede okunur onemli olan yureginizin niyeti bana katilan olur mu? Herkes kendi iategi dilegi ya da Allah rizasi icin hangisi olursa hatim sonrasi dualar kabul gorurmus.Nautilus @dnzderya @aysesahra @jonguil @sevdakusum Avrenim @birkadin aklima gelen kisiler bunlar zorlama degil fikrinizi almak istedim olur mu sizce?
-------------------------
DÜZENLEME
canlar şükrolsun katılım çok güzel oldu. hata yapmamak için listeyi bu mesaj üzerinden düzelterek devam edicem. Rabbim hatmimizi kabul eylesin okuyan ağızlarınız yürekleriniz hep müjdelerle aydınlansın inşallah...
1. Cüz -papyonkilikli
2. Cüz - @jonguil
3. Cüz -Avrenim
4. Cüz -Nautilus
5. Cüz - @tubatesbih
6. Cüz - @gulbera
7. Cüz - @eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi
9. Cüz -Senfonim
10. Cüz - @bayanhope
11. Cüz -Veson
12. Cüz - @arzm61
13. Cüz - @meryemkursun
14. Cüz - @betul8516
15. Cüz - @guzbahar
16. Cüz -papyonkilikli
17. Cüz - @betul8516
18. Cüz - @meleek9090
19. Cüz - @Irmak-986
20. Cüz - @whiterose00
21. Cüz - @mor868061
22. Cüz -Nautilus
23. Cüz - @cansu_tr
24. Cüz - @Enfal97
25. Cüz - @aysemzumram
26. Cüz - @lisaa-89
27. Cüz - @hsevda
28. Cüz- @hannaz
29. Cüz - @sevdakusum
30. Cüz-
şimdi alındı canım .Son cüzü şan oldu mu?papyonkilikli
hemen yazıyorum30.cuz benim olabilir mi?papyonkilikli
şimdi alındı canım .
30. cüz senin arkadaşım bir tek o kalmıştı alınmayanAlinmayan herhangi bir cuzde olabilir
30. cüz senin arkadaşım bir tek o kalmıştı alınmayanAlinmayan herhangi bir cuzde olabilir
ahh cnm gozun aydin ya gecen yil salavat listemde vardin hatirladim seni.ben de tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım zor zamanlar geçirdim hatta şubat 2015 tüp bebek yapacaklar konusundaki kardeşlerimle zor zamanlar ama yine de güzel zamanlar geçirdik. Rabbim nasip ederse 37. haftadayım. yüce yaradanım nasip ederde sağlıkla doğuma girersem bir liste yapıp (bu sefer kağıda yazıp :) ) isim isim dua etmek istiyorum.GURBET KUSU gibi daha nice tanıdığım insanlar var. Allahım kimseyi evlat hasreti evlat acısı hastalığı kısacası evlatla sınamasın. aminnn
Kız yetişemedimaltunn koşşş son bir Cüz kaldı
ikinci cüz olarak daha doğrusu bir arkadaşım istiyorikinci cüz olarak mı canım yoksa değiştireyim mi?
Kız yetişemedim
papyonkilikli cnm aldığın fazla cüzü verebilir misin?
canim
Tamam benim cuzumu veriyorum o zaman senin ismini mi yazalim?İk
ikinci cüz olarak daha doğrusu bir arkadaşım istiyor
aminnnn ecmain ismine dua edeyim istersen canim ozelden ismini yaz kuzum.Ben adet olmasaydim bende katilmak isterdimpapyonkilikli canim masallah 37 haftalik hamilemisin Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin. Benide yaz listene banada dua et canim