Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Guzel arkadaslarim ben burada cok iyi insanlarla tanistim sukrolsun. Hepimizin bir derdi tasasi var. Ben hatim baslatmak istiyorum. Bir haftada herkes 1 cuz alsa tamamlariz. Arapcadan okumak sart degil bilmiyorsak latincede okunur onemli olan yureginizin niyeti bana katilan olur mu? Herkes kendi iategi dilegi ya da Allah rizasi icin hangisi olursa hatim sonrasi dualar kabul gorurmus. Nautilus Nautilus @dnzderya @aysesahra @jonguil @sevdakusum Avrenim Avrenim @birkadin aklima gelen kisiler bunlar zorlama degil fikrinizi almak istedim olur mu sizce?

-------------------------
DÜZENLEME
canlar şükrolsun katılım çok güzel oldu. hata yapmamak için listeyi bu mesaj üzerinden düzelterek devam edicem. Rabbim hatmimizi kabul eylesin okuyan ağızlarınız yürekleriniz hep müjdelerle aydınlansın inşallah...

1. Cüz - papyonkilikli papyonkilikli
2. Cüz - @jonguil
3. Cüz - Avrenim Avrenim
4. Cüz - Nautilus Nautilus
5. Cüz - @tubatesbih
6. Cüz - @gulbera
7. Cüz - @eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi
9. Cüz - Senfonim Senfonim
10. Cüz - @bayanhope
11. Cüz - Veson Veson
12. Cüz - @arzm61
13. Cüz - @meryemkursun
14. Cüz - @betul8516
15. Cüz - @guzbahar
16. Cüz - papyonkilikli papyonkilikli
17. Cüz - @betul8516
18. Cüz - @meleek9090
19. Cüz - @Irmak-986
20. Cüz - @whiterose00
21. Cüz - @mor868061
22. Cüz - Nautilus Nautilus
23. Cüz - @cansu_tr
24. Cüz - @Enfal97
25. Cüz - @aysemzumram
26. Cüz - @lisaa-89
27. Cüz - @hsevda
28. Cüz- @hannaz
29. Cüz - @sevdakusum
30. Cüz-

30.cuz benim olabilir mi? papyonkilikli papyonkilikli

ben de tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım zor zamanlar geçirdim hatta şubat 2015 tüp bebek yapacaklar konusundaki kardeşlerimle zor zamanlar ama yine de güzel zamanlar geçirdik. Rabbim nasip ederse 37. haftadayım. yüce yaradanım nasip ederde sağlıkla doğuma girersem bir liste yapıp (bu sefer kağıda yazıp :) ) isim isim dua etmek istiyorum. GURBET KUSU GURBET KUSU gibi daha nice tanıdığım insanlar var. Allahım kimseyi evlat hasreti evlat acısı hastalığı kısacası evlatla sınamasın. aminnn
ahh cnm gozun aydin ya gecen yil salavat listemde vardin hatirladim seni.
bende tup bebek yapicam insallah duana talibim .ismim ayse.sevinirim benide anarsan dogum aninda.
rabbim razi olsun.kolay dogumlar dilerim.
kizlar ismimin gecmesi bile sevindirdi.rabbim isteyen herkese nasip etsin banada birlikte.
ben yetisemeden cuzler bitmis.allahim kabul etsin okuduklarinizi.guzel dilekleriniz bir bir gercek olsun insallah.

Kız yetişemedim :KK43:

papyonkilikli papyonkilikli cnm aldığın fazla cüzü verebilir misin?

altunn altunn
Canım benim 2 adet cüzüm var. Sana 22.ciyi verebilirim istersen.
canim Nautilus Nautilus un 22. Cuzunu altunn altunn arkadasim sana yaziyorum.

İk

ikinci cüz olarak daha doğrusu bir arkadaşım istiyor
Tamam benim cuzumu veriyorum o zaman senin ismini mi yazalim?
Ben adet olmasaydim bende katilmak isterdim :KK43: papyonkilikli papyonkilikli canim masallah 37 haftalik hamilemisin Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin. Benide yaz listene banada dua et canim :KK43:
aminnnn ecmain ismine dua edeyim istersen canim ozelden ismini yaz kuzum.

X