- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Canım listeyi bence sayfanın başına yap olmaz mı hem sende rahat edersin bakmak isteyende ordan bakar1. Cüz -papyonkilikli
2. Cüz - @jonguil
3. Cüz - @Avrenim
4. Cüz - @Nautilus
5. Cüz - @tubatesbih
6. Cüz - @gulbera
7. Cüz - @eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi
9. Cüz - @Senfonim
10. Cüz - @bayanhope
11. Cüz -Veson
12. Cüz - @arzm61
13. Cüz - @meryemkursun
14. Cüz - @betul8516
15. Cüz - @guzbahar
16. Cüz -papyonkilikli
17. Cüz - @betul8516
18. Cüz - @meleek9090
19. Cüz - @Irmak-986
20. Cüz - @whiterose00
21. Cüz - @mor868061
22. Cüz - @Nautilus
23. Cüz - @cansu_tr
24. Cüz - @Enfal97
25. Cüz - @aysemzumram
26. Cüz --Lisaaa-
27. Cüz - @hsevda
28. Cüz-Hannaz
29. Cüz -sevdakusum
30. Cüz-
işte onu nasıl yapıcam bilmiyorum moderatörlere bi sorayımCanım listeyi bence sayfanın başına yap olmaz mı hem sende rahat edersin bakmak isteyende ordan bakar
Helal olsun canım üzülme lütfen ama ben akşam iş çıkışı başlayacaktım zaten canım başlasak ne olacak ki hem tekrar kendi cüzümüzden başlardıkçok utandım şimdi bi hayır yapalım dedik acemilik ettik-Lisaaa- ve sevdakusum çok üzgünüm helal edin hakkınızı. okumadan düzelttim inşallah.
Evet onu bende bilmiyorum canım sorişte onu nasıl yapıcam bilmiyorum moderatörlere bi sorayım
aminnnn aminnn Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin.28. Cüz benim aldım,papyonkilikli bu gece başlar İnşallah teslim ederim ben bu cüzü GURBET KUSU ve onun gibi evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerim için alıyorum Rabbim dualarımızı geri çevirmesin Amin
Canım listeyi bence sayfanın başına yap olmaz mı hem sende rahat edersin bakmak isteyende ordan bakar
işte onu nasıl yapıcam bilmiyorum moderatörlere bi sorayım
Olurum tabi, liste mi yapilacak kizlar?E-brulim . Gül'üm sana yardımcı olsun
Evet canım sayfanın başına yapışsın liste dedikte onuOlurum tabi, liste mi yapilacak kizlar?
Tamam Patron en kısa zamanda haber veririz İnşallahpost: 4465872ber: 364542" .!.:arkadaşlaimizi bitirdikçe haber verelim
ben ikinci cüzümden geçerim arkadaşım :) yeter ki istesin arkadaşımız :)altunn koşşş son bir Cüz kaldı
estağfirullah olur mu hiç öyle şey :) kardeş diyelim birbirimize. :)Tamam Patron en kısa zamanda haber veririz İnşallahpapyonkilikli
arkadaşım mevcut listemize ek yaptıkça yeniden yayınlamak yerine ilk sayfada tutup orada düzenleme yapmak istiyorum yapabilir miyimOlurum tabi, liste mi yapilacak kizlar?
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.ben de tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım zor zamanlar geçirdim hatta şubat 2015 tüp bebek yapacaklar konusundaki kardeşlerimle zor zamanlar ama yine de güzel zamanlar geçirdik. Rabbim nasip ederse 37. haftadayım. yüce yaradanım nasip ederde sağlıkla doğuma girersem bir liste yapıp (bu sefer kağıda yazıp :) ) isim isim dua etmek istiyorum.GURBET KUSU gibi daha nice tanıdığım insanlar var. Allahım kimseyi evlat hasreti evlat acısı hastalığı kısacası evlatla sınamasın. aminnn