Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Canım listeyi bence sayfanın başına yap olmaz mı hem sende rahat edersin bakmak isteyende ordan bakar

çok utandım şimdi bi hayır yapalım dedik acemilik ettik -Lisaaa- ve sevdakusum çok üzgünüm helal edin hakkınızı. okumadan düzelttim inşallah.
Helal olsun canım üzülme lütfen ama ben akşam iş çıkışı başlayacaktım zaten canım başlasak ne olacak ki hem tekrar kendi cüzümüzden başlardık

ben de tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım zor zamanlar geçirdim hatta şubat 2015 tüp bebek yapacaklar konusundaki kardeşlerimle zor zamanlar ama yine de güzel zamanlar geçirdik. Rabbim nasip ederse 37. haftadayım. yüce yaradanım nasip ederde sağlıkla doğuma girersem bir liste yapıp (bu sefer kağıda yazıp :) ) isim isim dua etmek istiyorum. GURBET KUSU gibi daha nice tanıdığım insanlar var. Allahım kimseyi evlat hasreti evlat acısı hastalığı kısacası evlatla sınamasın. aminnn

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Amin amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…