- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- Konu Sahibi papyonkilikli
Ay canim gece boyu kalktim kalktim insallah okumamistir diye dusundum durdum :) canim suan icin 25 ocak diyoruz ama erken bike bitebilir belki haftaya cumaya yetisir (insallah)Cnm sorun degil ama demistim ya sana mazeretliyim diye nezaman son gun
Massallahhh arkadasim. Canim takip et listeyi ben hepimiz kendi duamizla bagislayalim istiyorum. Bir kisi degil. Kimin duasinin kabul olacagi belli mi olur. Bittiginde hepimiz ayri ayri hatim duasi okur once riza icin sonra da her bir arkadasimizin ismini (takma adini) anarak dileginin kabuluvderdinin bitmesi icin dua ederiz olmaz mi bana teslim etmene gerek yok yani.Es selâmün aleykum , hayırlı dualı geceler arkadaşlar Peygamberimiz S.A.V buyuruyorki "Hayırlı işleri geciktirmeyin", bende bu sözünden feyz alarak yatsı namazından sonra başladım okumaya ve Allah kabul etsin bitirdim @GURBET KUSU arkadaşımız ve onun gibi evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerim için Rabbimin tez saate onlara hayırlı canlar nasib etmesi için okudum, su gibi okudum, Rabbim de su gibi tez kabul etsin, dualarımıza icabet etsin Amin , okudum önce Allaha şimdi size teslim ediyorum papyonkilikli
Aminnnnnn en tez zamanda daha aratmadan aglatmadan...Ben de tefriceyimi bitirir bitirmez okuyacağım cüzümü Allahın izniyle ,, Hannaz Rabbim kabul etsin inşallah ,, @GURBET KUSU ile aynı dertten muzdaribiz Rabbim doldursun kucaklarımızı inşallah,, kimin yüreğini acıtan ne varsa Rabbim versin inşallah dermanını...
Tamam canim yazdim 3. Cuz senin 16. Cuz arkadasinin. Kabul etsin Yaradan.Günaydın Can'ım benim üçüncü cüzüme Avrenim'in yanına kendi adımı yazar mısın ebru diye,diğer cüze de parantez içimde Neslihan dersin olur mu?
canim aklimdan gecenleri yazmissin. :). Bu ara bu liste ile yatip bu liste ile kalkiyorum :)Biliyorum cnm son halini bir kez at karışıklıklar oldu diye dedim zaten atmışsın. Okuyanlara okundu diye not yazar mısın ilk sayfada.kimler okumuş görelim.ellerine sağlık cnm .hadi Rabbim dualarımızı kabul etsin okuyunca bildirim yaparım