Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Cnm sorun degil ama demistim ya sana mazeretliyim diye nezaman son gun
Ay canim gece boyu kalktim kalktim insallah okumamistir diye dusundum durdum :) canim suan icin 25 ocak diyoruz ama erken bike bitebilir belki haftaya cumaya yetisir (insallah)

Massallahhh arkadasim. Canim takip et listeyi ben hepimiz kendi duamizla bagislayalim istiyorum. Bir kisi degil. Kimin duasinin kabul olacagi belli mi olur. Bittiginde hepimiz ayri ayri hatim duasi okur once riza icin sonra da her bir arkadasimizin ismini (takma adini) anarak dileginin kabuluvderdinin bitmesi icin dua ederiz olmaz mi bana teslim etmene gerek yok yani.

Aminnnnnn en tez zamanda daha aratmadan aglatmadan...
Günaydın Can'ım benim üçüncü cüzüme Avrenim'in yanına kendi adımı yazar mısın ebru diye,diğer cüze de parantez içimde Neslihan dersin olur mu?
Tamam canim yazdim 3. Cuz senin 16. Cuz arkadasinin. Kabul etsin Yaradan.
canim aklimdan gecenleri yazmissin. :). Bu ara bu liste ile yatip bu liste ile kalkiyorum :)

Listenin son hali (ilk sayfadan da kontrol edebilirsiniz)

1. Cüz - papyonkilikli
2. Cüz - @jonguil
3. Cüz - Avrenim (Ebru)
4. Cüz - Nautilus
5. Cüz - tubatesbih
6. Cüz - gulbera
7. Cüz - eilenn
8. Cüz - Z zencefiltarcin
9. Cüz - Senfonim
10. Cüz - bayanhope
11. Cüz - Veson
12. Cüz - A arzm61
13. Cüz - @meryemkursun
14. Cüz - betul8516
15. Cüz - G guzbahar
16. Cüz - Avrenim (Neslihan)
17. Cüz - betul8516
18. Cüz - M meleek9090
19. Cüz - sevdakusum
20. Cüz - whiterose00
21. Cüz - mor868061
22. Cüz - altunn
23. Cüz - C cansu_tr
24. Cüz - Enfal97
25. Cüz - @aysemzumram
26. Cüz - @lisaa-89
27. Cüz - @hsevda
28. Cüz- Hannaz OKUDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cüz - I Irmak-986
30. Cüz- G goxall

Amimnnn hepimizden. Yazdim arkadasim agzina yuregine saglik masallah.

Selâmün aleykum arkadaşlar, herkes bitirince , ya pazartesi , ya da Cuma gecesi Hatim duasını okuyup teslim etsek daha güzel olmazmı? Yinede siz bilirsiniz. Hoşça kalın , ben arada girer takip ederim ne kadar kaldığını .

ben de aynı şeyi yazdım tatlım yukarıda hepimiz hepimiz için dua edelim

papyonkilikli canım benim vesile olduğun için Allah senden razı olsun. Rabbim kabul buyurursa inşallah bende okudum. Listeye eklersin. Bütün arkadaşların dualarını kabul etsin.Rabbim, dileklerini haklarında hayırlı değilse bile hayırlıya çevirsin. Evlat hasreti ile yanan bizlerede çok aratmadan, bekletmeden evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…