- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
biz mayıs 11 de evlendık gecen sene hem soguk hemde ınanılmaz yagmurluydu :)evet canım babam açtı ben gitmedim zaten pek gelen olmuyor kış sanki mübarek. geçen sene bu zamanlar havalar çok güzeldi
öylemiydi ben iyidi diye hatırlıyrum canım. salondamıydı düğününüz dış mekan resimde çekinememişsnzdirbiz mayıs 11 de evlendık gecen sene hem soguk hemde ınanılmaz yagmurluydu :)
ama bu hafta sonu cok guzeldı
dıs mekan dıye anlasmıstık ama bır gun once fotografcı aradı mecbur studyo yapmalıyız dıye oyle yaptık mecbur tabı ama yınede ıcımde kalmadı yagmurun durdugu bır andı sansımıza 20 fotograf falan cekıldık denız kenarında arkadasım cektı :)öylemiydi ben iyidi diye hatırlıyrum canım. salondamıydı düğününüz dış mekan resimde çekinememişsnzdir
iyi bari canım içinde kalmamış :) yağmur berekettir bereketli bir günde evlenmişsiniz işte ne güzeldıs mekan dıye anlasmıstık ama bır gun once fotografcı aradı mecbur studyo yapmalıyız dıye oyle yaptık mecbur tabı ama yınede ıcımde kalmadı yagmurun durdugu bır andı sansımıza 20 fotograf falan cekıldık denız kenarında arkadasım cektı :)
sureklı gelen gıden tencere dıbımı sıyırdın kız dedıiyi bari canım içinde kalmamış :) yağmur berekettir bereketli bir günde evlenmişsiniz işte ne güzel
tencere dibi sıyırınca ne oluyo ki canımsureklı gelen gıden tencere dıbımı sıyırdın kız dedıgercı o zaman kar yagarmıs ama cıdden hep tatlı yapınca tencere dıbını sıyırmısımdır annemde uyarmıstır
tatlı yaptıktan sonrra sutlu tatlı hep dıbını sıyırırım cok severım :) kar yagar dugununde derler :)tencere dibi sıyırınca ne oluyo ki canım
aa bilmiyodum bende tencere dibi sıyırmayı hiç sevmem hep üstten alır tabağıma koyarım yağlı tarafı sulu tarafı gelmesin diyetatlı yaptıktan sonrra sutlu tatlı hep dıbını sıyırırım cok severım :) kar yagar dugununde derler :)
Ben diyebilirimBilmiyorum ki ama gerçektir kim hayır der paralı adama
Aynen kadın güzel acunu eskiden bende sevmezdim de şimdi sempatik gelmeye başladı yaptığı işlerde falanda başarılıBen diyebilirimkadın çok güzel ya yazık o güzelliğe
o zaman yırrtın ama dedıgım gıbı sutlu tatlılar ıcın gecerlı :)aa bilmiyodum bende tencere dibi sıyırmayı hiç sevmem hep üstten alır tabağıma koyarım yağlı tarafı sulu tarafı gelmesin diye
Ben hiç sevemedim nedense kanalı satın aldı ya kendi cumhuriyetini kurdu resmenAynen kadın güzel acunu eskiden bende sevmezdim de şimdi sempatik gelmeye başladı yaptığı işlerde falanda başarılı
Tatlılarda da sevmiyorum dibini sıyırmayı canımo zaman yırrtın ama dedıgım gıbı sutlu tatlılar ıcın gecerlı :)
Ben hiç sevemedim nedense kanalı satın aldı ya kendi cumhuriyetini kurdu resmen
yok o zaman kacarın yok yaz gelınısın senn :))Tatlılarda da sevmiyorum dibini sıyırmayı canımbide tam tersi kışın ortası evleniyomuşum
Aynen paranın gözü kör olsunbeğendiği herşeyi parayı bastırıp kanalına alıyor işte paranın gücü
hadi inşallah aslında ben sonbaharda düğünüm olmasını çok istiyorum yada ilkbaharda benim mevsimlerimyok o zaman kacarın yok yaz gelınısın senn :))
Geçmiş olsun canım üşüttün heralde bu aralar havanın nerden eseceği belli olmuyor bir yaz bir kış aralarda gidip geliyoruzAynen paranın gözü kör olsunhastayım ya ders çalışacak gibi de değilim yatak döşek yatıyorum
Sağol canım ya aynen havalar yüzünden galiba boğazım fenaGeçmiş olsun canım üşüttün heralde bu aralar havanın nerden eseceği belli olmuyor bir yaz bir kış aralarda gidip geliyoruz