- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
G gelpisipisi evet canım aldık cok ıyı oldu haftasonu hep balkondaydık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki ama gerçektir kim hayır der paralı adamaBilemem de bir ara Adriana Lima yla sevgili diye haberler çıkmıştı sonra noldu? Gerçekmiymiş?
G gelpisipisi evet canım aldık cok ıyı oldu haftasonu hep balkondaydık :)
İyiyim çok şükür sen nasılsın canım :)Nasılsınız canlar
evet canım ya daha ıstahlı oluyo ama ınsan bıde bızım buralar daha acık karsımız bombos :) arazı yesıllık falan guzel oluyo :)Oh ne güzel keyif yapmışsınız yazın yemeği kahvaltıyı falanda orda yersiniz :)
Ne güzel bende öyle yerleri seviyorum en büyük hayalim şöyle denize sıfır bi evim olsun geniş bi balkon :) ama imkansızevet canım ya daha ıstahlı oluyo ama ınsan bıde bızım buralar daha acık karsımız bombos :) arazı yesıllık falan guzel oluyo :)
denız yok ama olsun oturdugum semt kotu ama evımızın oldugu kısım guzel cok sukur ınsallah gercek olur hayallrrın canım bende ısterım tabı denız kım ıstemez acayıp huzurluNe güzel bende öyle yerleri seviyorum en büyük hayalim şöyle denize sıfır bi evim olsun geniş bi balkon :) ama imkansız
İnsanlık açısından kötü olmasında gerisi sorun değil bence canım inşallah ya valla çok isterim kaderimin yazıldığı günü izliyomusun o dizide defnenin babasının evi çok güzel mesela denize sıfır boğaz köprüsünün altında öyle bi ev istiyorum inşallah nasip olurdenız yok ama olsun oturdugum semt kotu ama evımızın oldugu kısım guzel cok sukur ınsallah gercek olur hayallrrın canım bende ısterım tabı denız kım ıstemez acayıp huzurlu
İnsanlık açısından kötü olmasında gerisi sorun değil bence canım inşallah ya valla çok isterim kaderimin yazıldığı günü izliyomusun o dizide defnenin babasının evi çok güzel mesela denize sıfır boğaz köprüsünün altında öyle bi ev istiyorum inşallah nasip olur
Şöyle bolcana param olsun evlerim arabalarım falan Çok uçtum galibao kotu oldugundan semt kottu ıste canım :) yoksa yesıllık semt parklar bahcelerr guzel dahada guzel olurdu kesın ama
ohh masallah kız bende hayalını daha kucuk sandım mesela ızmırın bı semtı denızı goren ama fakır kısımlardan gıbı :))) sen baya zengınlık ıstıyon fılmı hıc ızlemedım ama :)
bı haylııı :)))olsun hayaller guzeldırr :)Şöyle bolcana param olsun evlerim arabalarım falan Çok uçtum galiba
seninde evlenmeden önce benim gibi hayallerin vardır yokmuydubı haylııı :)))olsun hayaller guzeldırr :)
valla hıc yoktu hatta korkulu ruyalmdı esımın cok zengın olması cıddı dıyorum bak sadece bır ev ıstedım hep,saglıklı mutlu yuva,cocuklar bu kadar kiradayız ama hayırlısı dıyelımseninde evlenmeden önce benim gibi hayallerin vardır yokmuydu
Böyle hayallerimin olduğuna bakma bende sevdiğim olsunda her yerde yaşarım düşüncesinde bir kızımvalla hıc yoktu hatta korkulu ruyalmdı esımın cok zengın olması cıddı dıyorum bak sadece bır ev ıstedım hep,saglıklı mutlu yuva,cocuklar bu kadar kiradayız ama hayırlısı dıyelım
aferım sana :) oyle tabı kocaman evın olmus mutlulugun olmamıs napıcan :) tabı her zengın aynı degıldır ama nedense zengınler hep boyle gelmıstır :)Böyle hayallerimin olduğuna bakma bende sevdiğim olsunda her yerde yaşarım düşüncesinde bir kızım
Zenginliğin verdiği şmarıklıktan herhalde :) hayatta herşey kısmet rabbim iyi insanlarla karşılaştırsında para pul önemli değilaferım sana :) oyle tabı kocaman evın olmus mutlulugun olmamıs napıcan :) tabı her zengın aynı degıldır ama nedense zengınler hep boyle gelmıstır :)
aynen canım Amınn :) sen bugundemı ıse gıtmedın bakıyım ohh baya ızın yaptın :)Zenginliğin verdiği şmarıklıktan herhalde :) hayatta herşey kısmet rabbim iyi insanlarla karşılaştırsında para pul önemli değil
aynen canım bugünde gitmedim bu sene doğru düzgün çalışamadık büyük ihtimal bugün öğlden sonra gitmezsem yarın giderim. sıkıldım artık evdeaynen canım Amınn :) sen bugundemı ıse gıtmedın bakıyım ohh baya ızın yaptın :)
he dukkan acık yanı :)aynen canım bugünde gitmedim bu sene doğru düzgün çalışamadık büyük ihtimal bugün öğlden sonra gitmezsem yarın giderim. sıkıldım artık evde
evet canım babam açtı ben gitmedim zaten pek gelen olmuyor kış sanki mübarek. geçen sene bu zamanlar havalar çok güzeldihe dukkan acık yanı :)