- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
ıhlamur iç canım limonlu çay iyi gelirSağol canım ya aynen havalar yüzünden galiba boğazım fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıhlamur iç canım limonlu çay iyi gelirSağol canım ya aynen havalar yüzünden galiba boğazım fena
Aleykümselam hoşgeldin. Bizde yeni sayılırızHerkese selam bende yeniyim
Aynen bende ıhlamur ya da nane limon yaptırcam annemeıhlamur iç canım limonlu çay iyi gelir
Nasılsın nerdensin kimlerdensin tanışalım önce bir :)hosbuldum sagol:)
Sende benim gibi herşeyi anneden bekliyosun :) ben yapıyorum anneminki gibi olmuyor anneminki daha güzel geliyorAynen bende ıhlamur ya da nane limon yaptırcam anneme
Nasılsın nerdensin kimlerdensin tanışalım önce bir :)
Aynıyız. Başarılar diliyorum inşallah güzel geçer :)Tanitayim once bir ogrenciyim yas 20 istanbuldayim hatta birazdan sinava gidecem biraz heycan var : D
Aynen ya bir de yaptıktan sonra kontrol ettiriyorum senin ki gibi olmuş mu diyeSende benim gibi herşeyi anneden bekliyosun :) ben yapıyorum anneminki gibi olmuyor anneminki daha güzel geliyor
Aynı benim gibi yemek yapmayı biliyor musunAynen ya bir de yaptıktan sonra kontrol ettiriyorum senin ki gibi olmuş mu diye
İzmir güzelmiş ya yakın akrabalarım var ama gelmek nasip olmadı dahaİzmir bnde
Bir şeyler yapıyorum tariflere bakarak annem geçen sene 15 günlük Eskişehir'e gitti günde 3 çeşit yemek yapıyordum ben tatlıcıyım daha çok tatlı olsun herşeyi yapayım ilerde de nasip olursa pastane açmak istiyorumAynı benim gibi yemek yapmayı biliyor musun
Bende tatlı işlerini beceremiyorum nedense . inşallah olur canım küçük güzel bir pastaneBir şeyler yapıyorum tariflere bakarak annem geçen sene 15 günlük Eskişehir'e gitti günde 3 çeşit yemek yapıyordum ben tatlıcıyım daha çok tatlı olsun herşeyi yapayım ilerde de nasip olursa pastane açmak istiyorum
İnşallah ya hayal işte bu arada ismin neydi?Bende tatlı işlerini beceremiyorum nedense . inşallah olur canım küçük güzel bir pastane
Kübra canım senin?İnşallah ya hayal işte bu arada ismin neydi?
Elif benimde tekrar memnun oldum nane limonumu içeyim en iyisiKübra canım senin?
Bende memnun oldum elif Birazda terledin mi 2 güne bişeyin kalmazElif benimde tekrar memnun oldum nane limonumu içeyim en iyisi
Aynen ya dün iyiydim sabah kötü oldum pijamalarımı az önce çıkarttımBende memnun oldum elif Birazda terledin mi 2 güne bişeyin kalmaz
Bendede dün baş ağrısı vardı bugün iyiyim şükür. Yaz gelseydi de düzene girseydim kış ayları bana hiç iyi gelmiyor yattığım yerde kalıyorum öyle. yarında işe gidicem baya tatil yaptımAynen ya dün iyiydim sabah kötü oldum pijamalarımı az önce çıkarttım