- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin. Çene çalmak için en doğru yerdesin Nasılsn?Merhaba çene çalasım geldi
Buyur kahven canım.
Eki Görüntüle 1481342
Dedem hasta babam köye gitti o nedenle bu hafta çalışmadık
Düzeldi canım yoğun bakımdan çıkarmşlar normal odaya almışlar.Ha evet ya nasıl dedin? Düzelmiştir inş.
Ellerine sağlık :)))
Düzeldi canım yoğun bakımdan çıkarmşlar normal odaya almışlar.
Afiyet olsun normalde misafirlere yaptırıyorum kahveyi
utandırdın beni görgüsüz ev sahibi gibim oldumÇok şükür.
Siz de adet böyleyse demek
O da güzel
utandırdın beni görgüsüz ev sahibi gibim
Ay bana yok mu:)Buyur kahven canım.
Eki Görüntüle 1481342
Dedem hasta babam köye gitti o nedenle bu hafta çalışmadık
Oooh mishüppppp diye ses çıkararak içtim eline sağlık heheheh:) ee fal da kapatem mi
Afiyet olsun övünmek gibim olmasın da türk kayfesinde üstüme tanımam kapat bakemOooh mishüppppp diye ses çıkararak içtim eline sağlık heheheh:) ee fal da kapatem mi
Kapatırım bak cidden üçiym miAfiyet olsun övünmek gibim olmasın da türk kayfesinde üstüme tanımam kapat bakem
Ben anlamam ki sen biliyorsun galibaKapatırım bak cidden üçiym mi
Bi kere niyetlendim o bana baktı ben ona cıks yani kahveyi iyi yapabiliyo musun ya benimki bi acayip oluyoBen anlamam ki sen biliyorsun galiba
Yapabiliyorum canım bol köpükü oluyor kıvamıda yerinde oluyor benim dediğim şekilde dene bir o zaman olur.Bi kere niyetlendim o bana baktı ben ona cıks yani kahveyi iyi yapabiliyo musun ya benimki bi acayip oluyo
İşte o dolu doluyu ayarlayamıyorum. Kule bile dikerim yani istesem o kaşığa ne kadar doluYapabiliyorum canım bol köpükü oluyor kıvamıda yerinde oluyor benim dediğim şekilde dene bir o zaman olur.
Fincanla suyu ölç cezveye koy 2 kaşık dolu dolu kahve 2 kaşık şeker onları 10 sn karıştır ama 10 snden fazla olmasın.
Sonra ocağın üstüne koy hiç karıştırma kaynamaya yakın kenarlarından baloncuklar çıkınca çay kaşığıyla bir kere karıştır üzerine köpük çıkacak o köpükleri al fincanlara paylaştır. kahve 1 taşım kaynadıktan sonra kapat ocağı bol köpüklü kahven hazır
kaşığın üstüne ufak bi dağ yap canımİşte o dolu doluyu ayarlayamıyorum. Kule bile dikerim yani istesem o kaşığa ne kadar dolu
kaşığın üstüne ufak bi dağ yap canım
internetten videoları izleye izleye öğrendim ben. beceremiyodum eskidenŞuraya küçük bi dağ çizelim üüstüne şekerden kar yağdıralım
Hoşbuldum işim vardı anca gelebildimHosgeldiiin :)