- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
HoşbuldummMerhabalar efenim hoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldummMerhabalar efenim hoşgeldiniz
Hoşbuldum bilmez miyimHoşgeldin. Çene çalmak için en doğru yerdesin Nasılsn?
Hoşbuldum bilmez miyim
Tepkiyi alkışlıyorum bayılıyorum bu ifadeye
bende biz tanışmadık seninle yaş kaç evli bekar okul işTepkiyi alkışlıyorum bayılıyorum bu ifadeye
19 yaş bekar üniversiteye tekrar hazırlanıyorum sen?bende biz tanışmadık seninle yaş kaç evli bekar okul iş
20. bekar çalışıyorum. Ne ikram edeyim sana19 yaş bekar üniversiteye tekrar hazırlanıyorum sen?
Bir türk kahvesi alırım yanınada çikolata20. bekar çalışıyorum. Ne ikram edeyim sana
Tişikkirler üzülürüm ya salla bari bir şeylerBuyrunuz efendim bol köpüklü kahveniz hazır fal bakmayı bilsem falınada bakardım ama bilmiyorum maalesef
Eki Görüntüle 1481911
Kız senin için kapkara olmuş aşk acısı çekmişsin 7 8 ay evvel ama yakın zamanda bu sıkıntılarından kurtuluyosun 3 5 aya kalmaz yeni biriyle tanışacaksın mutluluğu onunla yakalayacaksınTişikkirler üzülürüm ya salla bari bir şeyler
Bildin tatlım bir sene oluyor aman unuttum çoktan hadi inşallah kim acepKız senin için kapkara olmuş aşk acısı çekmişsin 7 8 ay evvel ama yakın zamanda bu sıkıntılarından kurtuluyosun 3 5 aya kalmaz yeni biriyle tanışacaksın mutluluğu onunla yakalayacaksın
Kız bende var bişeyler senden hafif uzun esmer yakışıklı biriBildin tatlım bir sene oluyor aman unuttum çoktan hadi inşallah kim acep
Ooo bak şimdi daha çok merak ettim bir mekan ayarlayalım sana paraya dök yeteneğiniKız bende var bişeyler senden hafif uzun esmer yakışıklı biri
taksimin ortasına bir çadır kurdummuydu paraya para demeyizOoo bak şimdi daha çok merak ettim bir mekan ayarlayalım sana paraya dök yeteneğini
Aynen millet çok meraklı şu fal olayına bunu ben diyorum sanki meraklı değilim tarotu kahvesi her türlüsü vartaksimin ortasına bir çadır kurdummuydu paraya para demeyiz
valla günah falan ama bende binnaz abla topiğini çok takip ediyorum hatta geçen gün ilk falımı attımAynen millet çok meraklı şu fal olayına bunu ben diyorum sanki meraklı değilim tarotu kahvesi her türlüsü var
Öyle ama fala inanma falsız kalma demişler neticede hem bizi fal bakmaya düşürenler utansınvalla günah falan ama bende binnaz abla topiğini çok takip ediyorum hatta geçen gün ilk falımı attım
aynen canım öyle etkisinde kalıp fallara göre hareket etmiyorum sadece aklımdaki soruları netleştirmek için attıydımÖyle ama fala inanma falsız kalma demişler neticede hem bizi fal bakmaya düşürenler utansın
Bende öyleyim bir umut işte e ne çıktı falında?aynen canım öyle etkisinde kalıp fallara göre hareket etmiyorum sadece aklımdaki soruları netleştirmek için attıydım