- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
selam kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selammselam kızlar
Anı bildi gelecek içinde, dönecek dedi 3 ay içinde daha yeni baktırdığım için birşey diyemiyorum senin falın çıktı mıBende öyleyim bir umut işte e ne çıktı falında?
Aleykümselam. Hoşgeldin :)selam kızlar
Ne güzel hadi bakalım ben Binnaz abla da değilde daha çok şu uygulamalar var ya tarot kaave falı gibi ordan bakıyorum düzenli olarak bazen doğru çıktığı oluyor çat pat geçenlerde isminde e harfi olan biriyle tanışacakmışım öyle çıkmıştı beklemedeyimAnı bildi gelecek içinde, dönecek dedi 3 ay içinde daha yeni baktırdığım için birşey diyemiyorum senin falın çıktı mı
onlar bot canım dedikleri çıkmazNe güzel hadi bakalım ben Binnaz abla da değilde daha çok şu uygulamalar var ya tarot kaave falı gibi ordan bakıyorum düzenli olarak bazen doğru çıktığı oluyor çat pat geçenlerde isminde e harfi olan biriyle tanışacakmışım öyle çıkmıştı beklemedeyim
Bilmiyorum ki rastgeldi bir kaç kez sen Binnazdan memnun kalırsın bende baktırırım belkionlar bot canım dedikleri çıkmaz
Binnaz değil canım burç tarot bölümünde binnaz abla diye bi topic var orda online falclar hakkında yorum yapıyorlar. ben geçenlerde 15 tlye birine baktırdım anı bildi gelecek için emin değilim çıkmayabilirde. bence hiç bulaşma onların dedikleride çıkmıyorBilmiyorum ki rastgeldi bir kaç kez sen Binnazdan memnun kalırsın bende baktırırım belki
Aa bilmiyordum arkadaşım şehir dışında gelsin bizde Bakırköy'de bir yer var oraya gidelim diyoruz bilmiyorum kiBinnaz değil canım burç tarot bölümünde binnaz abla diye bi topic var orda online falclar hakkında yorum yapıyorlar. ben geçenlerde 15 tlye birine baktırdım anı bildi gelecek için emin değilim çıkmayabilirde. bence hiç bulaşma onların dedikleride çıkmıyor
nerde tam olarak? bende gideyim biliyomuymuş barimAa bilmiyordum arkadaşım şehir dışında gelsin bizde Bakırköy'de bir yer var oraya gidelim diyoruz bilmiyorum ki
Halit Ziya Uşaklıgil caddesinde ama bakan adamın adını bilmiyorum eve döndüğümde araştırmıştım ama hatırlamıyorum ki ben bir gideyim söylerim sananerde tam olarak? bende gideyim biliyomuymuş barim
tamam canım sen ne zaman gideceksin :)Halit Ziya Uşaklıgil caddesinde ama bakan adamın adını bilmiyorum eve döndüğümde araştırmıştım ama hatırlamıyorum ki ben bir gideyim söylerim sana
Arkadaşım derslerden vakit bulup gelebilirse tam net tarih söyleyemem ki yalnızda gitmem herhalde istersen bakayım bir bulursam söyleyeyim adını acele ise sen git öncetamam canım sen ne zaman gideceksin :)
yok canım falın acelesi mi olıur ben braz sabırsızım da ondan şey ettimArkadaşım derslerden vakit bulup gelebilirse tam net tarih söyleyemem ki yalnızda gitmem herhalde istersen bakayım bir bulursam söyleyeyim adını acele ise sen git önce
Olsun inan baktım ama bulamadım gittiğimde sana yazarım sözyok canım falın acelesi mi olıur ben braz sabırsızım da ondan şey ettim
tamam canım inşallah gerek kalmaz ya çok günah çünküOlsun inan baktım ama bulamadım gittiğimde sana yazarım söz
Biliyorum ya ama yapacak bir şey yok merak iştetamam canım inşallah gerek kalmaz ya çok günah çünkü
aynen lanet olsun bendede var o merakBiliyorum ya ama yapacak bir şey yok merak işte
Aşırı derecede hemde ne iş yapıyorsun?aynen lanet olsun bendede var o merak
Mağazada çalışıyorum canım bu arada neden ayrıldın eski erkek arkadaşınlaAşırı derecede hemde ne iş yapıyorsun?