- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Ben yagi katmayi unuttum kuru oldu bogazimi yirtti@Gellpisipisi de 2 bardak yag koymuş tabaktan sabun gibi kayiyormuş onun kektenaptınız ki keke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yagi katmayi unuttum kuru oldu bogazimi yirtti@Gellpisipisi de 2 bardak yag koymuş tabaktan sabun gibi kayiyormuş onun kektenaptınız ki keke
Fırsatnı buldğmda hemen yapıcam canımBEKLIYORUM B
Gelirim tabi gelmez miyim ask olsun
Hoşgeldin canım hep gel :)SelammmmBende buralardayimm..Gonul dost ister kahve bahane,sizleri tanimasamda seviyorumm
Hosbuldum canim :)kocayi ve bebegi uyuttum,sohbete hazirim artikHoşgeldin canım hep gel :)
ohh canım masallahh bende 24 yasındayım dıyet yapıyorum dıyetısyene gıdıyorum suan 30 kılo verdım :) ama spor dıyınce yokBende 23 yaşındayım çalışıyorum ayrıca haftanın 4 günü pilates yapıyorum ebru şallı dvdsinden. benim en büyük hobim spor yapmak . heleki tam 22 kilo vermiş biri olarak. bunu tamamen spora ve dengeli beslenmeye borçluyum
evvveeett bende burdayım ama bu saattte sohbet edecek kimseyi bulamicam korkarım
sevdiğin bi spor dalı bul kendine. mesela kimi fitness sever kimi pilates yüzme vs. yada yürüyüş yapmayı seviyorsan yürüyebilirsin
ıyı o zaman bende de varmıs bıseylerr :))))negüzel işte tabiki sayılır nerde hareket orda bereket :)
ınsallah canım 10 kılo kaldı suandabide şimdi yaz geliyo yazın daha iyi kilo veriliyor
dedıgım gıbı dıyetısyene gıdıyorum canım onun kontrolunde :)Günaydın kızlar nasılsiniz mutlubulutcum çok saol hosbuldum sekerimm..
Kız sen başı verdin o otuz kiloyu kaç ay surdu hangi yöntemi uyguladin
oda kotuymus tam tersı deseneBen her kış kilo verip yazın tam bikini giyeceğim sırada kilo alırım . Bunda eşimin evrene yolladığı mesajlar var kuşkulanıyorum
Günaydın kızlar nasılsiniz mutlubulutcum çok saol hosbuldum sekerimm..
Kız sen başı verdin o otuz kiloyu kaç ay surdu hangi yöntemi uyguladin[/QUOTE
Benim esimde evlenirken 30 a yakin kilo verdi sporla ama evlendikten sonra saldi mubarek