- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
evet canım bişeyler atıştırdım istanbulda mı yaşıyosun :)tabıkı oyle canım nasıp hersey :) yemegımı yedım geldım ben sen yaptın mı kahvaltı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bişeyler atıştırdım istanbulda mı yaşıyosun :)tabıkı oyle canım nasıp hersey :) yemegımı yedım geldım ben sen yaptın mı kahvaltı
evet canım ıstanbulda :) sende oylesın tabıevet canım bişeyler atıştırdım istanbulda mı yaşıyosun :)
evet istanbul gibisi yok ya başka yerde yaşayamam :)evet canım ıstanbulda :) sende oylesın tabı
ben yurt dısı harıc yasarım gıbı aslında yanı esım ıs buldum garantılı gıdelım mı şehır dısına dese hayır demem :))evet istanbul gibisi yok ya başka yerde yaşayamam :)
Zor olur öylede alıştığın yeri bırakıp gitmek bide ailen burdaysa ilk baş heves edersinde sonra sıkılır insan :)ben yurt dısı harıc yasarım gıbı aslında yanı esım ıs buldum garantılı gıdelım mı şehır dısına dese hayır demem :))
ailem burda canım ama sık sık gorusemıyoruz trafık vs derken gıdıs 2 gelıs 2 saat oluyor :) ıllakı anne baba ozlenır ama yuvamızı kurduk artık esımle olayımda heryere gıdılır :)Zor olur öylede alıştığın yeri bırakıp gitmek bide ailen burdaysa ilk baş heves edersinde sonra sıkılır insan :)
Oda doğru tabi insana sevdiği yanında olunca heryer cennet gibi gelir :)ailem burda canım ama sık sık gorusemıyoruz trafık vs derken gıdıs 2 gelıs 2 saat oluyor :) ıllakı anne baba ozlenır ama yuvamızı kurduk artık esımle olayımda heryere gıdılır :)
bı lafta varya dogdugun yer degıl doydugun yer dıye ıste tamda oyle :) kımse selam vermıyo bugunOda doğru tabi insana sevdiği yanında olunca heryer cennet gibi gelir :)
canım bişey sorucam ilk defa internetten uçak bileti aldım. ödemeyi nasıl yapıcam havaalanında mı anlamadım tambı lafta varya dogdugun yer degıl doydugun yer dıye ıste tamda oyle :) kımse selam vermıyo bugun
canım bız kredı kartıyla yapmıstık ama eskı sırket ıcın alıyordum ben kredı kartıyla almadıgımız zaman o fırmanın vermıs oldugu zamana kadar gıdıp bıletı alıyolardıcanım bişey sorucam ilk defa internetten uçak bileti aldım. ödemeyi nasıl yapıcam havaalanında mı anlamadım tam
kredi kartım yok canım bide ödeme bilgilernide göremedim. sadece ücret toplamı yazmış. çıktısını almam gerekiyo mu sayfanıncanım bız kredı kartıyla yapmıstık ama eskı sırket ıcın alıyordum ben kredı kartıyla almadıgımız zaman o fırmanın vermıs oldugu zamana kadar gıdıp bıletı alıyolardı
kredi kartım yok canım bide ödeme bilgilernide göremedim. sadece ücret toplamı yazmış. çıktısını almam gerekiyo mu sayfanın
tamam canım teşekkür ederim. bugün de topicde kimse yokben telefonla almıstım
evet ya dıger arkadas ceza almıs sanırım sabah oyle gorrdum gıbıtamam canım teşekkür ederim. bugün de topicde kimse yok
siyaset konusu yüzündendir çok kişi ceza almışevet ya dıger arkadas ceza almıs sanırım sabah oyle gorrdum gıbı
en ıyısı yorum yapmamak cunku malesef herkes farklı dusunuyor ve tartısma cıkıyor :)siyaset konusu yüzündendir çok kişi ceza almış
aynen benide bazen çileden çıkaran şeyler oluyoren ıyısı yorum yapmamak cunku malesef herkes farklı dusunuyor ve tartısma cıkıyor :)
:) ıste en ıyısı okuyup gecmek sonuc hep aynı oluyor cezaaynen benide bazen çileden çıkaran şeyler oluyor
aynen bi kafamı dağıttığım yer burası o yüzden banlanmak istemiyorum :):) ıste en ıyısı okuyup gecmek sonuc hep aynı oluyor ceza
dımı :) ama aslında ınsan burada dert sahıbıde oluyor bdv ye baktıkca sınır oluyorum ama yınede duramıyorum :)aynen bi kafamı dağıttığım yer burası o yüzden banlanmak istemiyorum :)