- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
bu seferlik affediyorum. sıkıldıkça gel topicimeHadi ordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu seferlik affediyorum. sıkıldıkça gel topicimeHadi ordan
bu seferlik affediyorum. sıkıldıkça gel topicime
Topicimde beleşten reklam yapınca sinirlendim bişeyler ikram etmeyi unuttumböyle mi çağırıyorsun
gel pisi pisi diyeceksin
hani mama hani elin boş aşk olsun
tırmalarsam görürsün
Benden iyisini yapanı görmedim dahahazır türk kahvesini şak diye yapıverirdim yaaa
bir yerde görmüştüm kahve fincanını ocağa koyup kahveyi öyle pişiriyorlardı çok lezzetli oluyormuşBenden iyisini yapanı görmedim daha
hiç denemedim çatlamazmı fincan ben şey yapıyorum önce suyu ölçüp cezveye koyuyorum 2 kaşık kahve 2 kaşık şeker 10 sn karıştırıyorum ocağa koyuyorum kaynamaya yakın üzerinden köpükleri alıyorum bi taşımlık kaynadığı zaman ocaktan alıyorum mis gibi oluyobir yerde görmüştüm kahve fincanını ocağa koyup kahveyi öyle pişiriyorlardı çok lezzetli oluyormuş
Hoş buldum hayırlı olsun topigin hoş sohbetler olsun herkeseGel tabi hoşgeldin
sağol canım sende şimdi bana fırça atmadan ben sorayım ne içersinHoş buldum hayırlı olsun topigin hoş sohbetler olsun herkese
Bende ayni o şekilde fincanda yapiyorum kahveyihiç denemedim çatlamazmı fincan ben şey yapıyorum önce suyu ölçüp cezveye koyuyorum 2 kaşık kahve 2 kaşık şeker 10 sn karıştırıyorum ocağa koyuyorum kaynamaya yakın üzerinden köpükleri alıyorum bi taşımlık kaynadığı zaman ocaktan alıyorum mis gibi oluyo
Valla kahve iyi gider canim ben yapiyim sizesağol canım sende şimdi bana fırça atmadan ben sorayım ne içersin
Fincanda kahve mi yapıyosun ?Bende ayni o şekilde fincanda yapiyorum kahveyi
Evet fincanda yapiyorum canimFincanda kahve mi yapıyosun ?
Hiç hayır demem canım yap bakalımValla kahve iyi gider canim ben yapiyim size
içerken dudakların yanmıyo muEvet fincanda yapiyorum canim
Ok.canin saolsunHiç hayır demem canım yap bakalım
Yok kız küçük goze koyuyorum fincani kisik ateşte kabarmaya baslayinca aliyorum guzel oluyo vallaiçerken dudakların yanmıyo mu
bende denicem birazdan fincan çatlarsa fırçayı yerim takımı bozdun diye tam kahve delisiyim bigün içmesem rahat edememYok kız küçük goze koyuyorum fincani kisik ateşte kabarmaya baslayinca aliyorum guzel oluyo valla
Dene hic bişey olmaz emin ol netten baksana ben orda gördüm de yaptimbende denicem birazdan fincan çatlarsa fırçayı yerim takımı bozdun diye tam kahve delisiyim bigün içmesem rahat edemem
bende şimdi baktım mantıklı aslında kıvamıda güzel olur o şekildeDene hic bişey olmaz emin ol netten baksana ben orda gördüm de yaptim