- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Aynen hayatım hem bulasiktan tasarrufbende şimdi baktım mantıklı aslında kıvamıda güzel olur o şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hayatım hem bulasiktan tasarrufbende şimdi baktım mantıklı aslında kıvamıda güzel olur o şekilde
benim gibi üşengeç birisi dahaAynen hayatım hem bulasiktan tasarruf
Bende bu şekilde yapıyorum ama bir yerde görmüştüm .hiç denemedim çatlamazmı fincan ben şey yapıyorum önce suyu ölçüp cezveye koyuyorum 2 kaşık kahve 2 kaşık şeker 10 sn karıştırıyorum ocağa koyuyorum kaynamaya yakın üzerinden köpükleri alıyorum bi taşımlık kaynadığı zaman ocaktan alıyorum mis gibi oluyo
Aynenbenim gibi üşengeç birisi daha
Ay ne olcak bu halimiz
Reklamlarda fincanda kek bile yapılıyormuş onuda deniycem bakalim nasil olacak
ben kek yapmayı beceremiyorum içi pişmiyo hiç hem üşengecim hemde beceriksizReklamlarda fincanda kek bile yapılıyormuş onuda deniycem bakalim nasil olacak
Amaan ayni benim kekte öyle oluyo bi ben değilmişim gecende yag koymayı unutmuşum yagsiz kek olduben kek yapmayı beceremiyorum içi pişmiyo hiç hem üşengecim hemde beceriksiz
bende geçenlerde 2 bardak yağ koydum sabun gibi kayıyodu tabaktaAmaan ayni benim kekte öyle oluyo bi ben değilmişim gecende yag koymayı unutmuşum yagsiz kek oldu
bende deneyeyim o zaman
Allah seni ne etmesinbende geçenlerde 2 bardak yağ koydum sabun gibi kayıyodu tabakta
ilk sen dene banada söylebende deneyeyim o zaman
Allah seni ne etmesin
Kahveyi denede ama bizim gibi keki denemebende deneyeyim o zaman
Sağol canım teşekkür ederim. Sıkıldıkça gelTopigin hayirli olsun canim. Bol sohbetler
bigün sözüm var sana sarma göndereyimde sarma gör
naptınız ki kekeKahveyi denede ama bizim gibi keki deneme
Sağol canım teşekkür ederim. Sıkıldıkça gel