- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Selamünaleyküm. Hayırlı olsun bakalım.
:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykümselam hoşgeldin canım. Senide burda görmek isterizzSelamünaleyküm. Hayırlı olsun bakalım.
yok cnm bn ask acısından okumuyorum okumayı sevıyorum ondan :)İyi bari canım ne kitabı okuyosun bu arada. Aşk acısı çektiğim vakit bende 1 haftada 2 3 kitap bitirdim o anki ruh haliyle
ben pek sevmiyorum ama kahraman tazeoğunun son kitaplarını okudum bukre yaralı falanyok cnm bn ask acısından okumuyorum okumayı sevıyorum ondan :)
Aleykümselam hoşgeldin canım. Senide burda görmek isterizz
bukreyı de pek sevmedım benben pek sevmiyorum ama kahraman tazeoğunun son kitaplarını okudum bukre yaralı falan
Bende öyleyim canım mesela annemle bi yere oturmaya gideriz ben sessiz sakin otururum bazı kadınlar var car car car susmuyo ben öyle bi köşede dinlemekle yetiniyorum sadeceCanımsın
Gelirim elbet ama geyik sohbetleri bana göre değil zira konusmayi hiç sevmiyorum. Niye bilmiyorum.
Bir kadın olarak bu işte bir iş var.
bukreyi ben sevdim ama yaralı daha güzeldi. eskiden çok kitap okurdum 5 sene önce falan. emine şenlikoğlunun kitaplarının çoğunu okudum meselabukreyı de pek sevmedım ben
ne varsa eskı romanlarda var galıba
Bende öyleyim canım mesela annemle bi yere oturmaya gideriz ben sessiz sakin otururum bazı kadınlar var car car car susmuyo ben öyle bi köşede dinlemekle yetiniyorum sadece
Aktif oldukça gel canım sana bolcana köpüklü türk kayfesi yaparım enerjik olursam kahve falına da bakarımEvet :)))
Burda da çoğunluk okumakla yetiniyorum. Takipteyim. Ara sıra uğrar bi kahvenizi içerim artık.
Aktif oldukça gel canım sana bolcana köpüklü türk kayfesi yaparım enerjik olursam kahve falına da bakarım
Bende 23 yaşındayım çalışıyorum ayrıca haftanın 4 günü pilates yapıyorum ebru şallı dvdsinden. benim en büyük hobim spor yapmak . heleki tam 22 kilo vermiş biri olarak. bunu tamamen spora ve dengeli beslenmeye borçluyumŞuan tanışma aşamasındayız canım. Sende tanıt istersen kendini bize :)
Oo maşallah diyorum hırs mı yaptın naptın 22 kiloda az değil şuan kaç kilosun. Şu zayıflamak isteyenlere imreniyorum bende tam tersi kilo almaya çalışıyorumBende 23 yaşındayım çalışıyorum ayrıca haftanın 4 günü pilates yapıyorum ebru şallı dvdsinden. benim en büyük hobim spor yapmak . heleki tam 22 kilo vermiş biri olarak. bunu tamamen spora ve dengeli beslenmeye borçluyum
Helal olsun valla. Ama 52 de çok zayıf ben 54 kiloyum kendimi zayıf buluyorum keşke biraz kilo alsam74 kiloydum şuan tam 52 kiloyum . 2 yılda verdim o yüzden artık kiloda almıyorum. valla dediğin gibi hırs yaptım. hemde diyetisyene falan gitmeden kendim verdim internetten araştıra araştıra. hangi besinde hangi vitamin var hangi yiyecek neye iyi geliyo öğrene öğrene :)) uzman oldum resmen :))
Yiyorum yine aynıyım canım 3 4 senedir 54 ten ne aşağı ne yukarı hep aynı. Boyum 1.65gece otur makarna ye alırsın :) bence 54 iyi boyun kaç??
aslında böylede iyi ama kendimi bildim bileli böyleyim birazcık balık etli olayım istiyorum olmuyobence gayet iyi koru kilonu yeterli. ama tabi önemli olan insanın kendini nasıl iyi hissettiği.
Sen zaten hep bi şiddet