Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Canım bence bu durum zorunlu olmadıkça tekrar edilmemeli..Her gün tw'lerde veya internette genç kız veya erkekler hakkında çok kötü haberler okuyabiliyoruz...Arada sırada istisna durumları dışında açıkçası ben kızımın o satte eve girmesini istemezdim..Hele bu durumdan ailemin haberi yoksa saat 21 benim için geç bi saat..Ama istisnalar olur diyorum..YANLIŞ anlaşılmayayım aman :)

ben her gün istemiyorum ki ama ayda 1-2 sefer benim de akşam gezmem olabilir değil mi annem öyle yetiştirdi ki beni ananemin büyük katkıları sağolsun insanlar kötü dışarı kız çıkmaz bilmem ne ben ünv. gidicem ne yapıcağımı bilmiyorum bile kimseye güvenemem sürekli birkorku biraz da güven vermeli aile çocuklarına bazı şeyleri öğretmeli böyle acmei kalıyor çocuklar her zaman tabiki olmaz ama ara ara olmalı yanlış mıyım

kızceler konu bulamadık sanırım:)

ya bu hasta olmak beni bunaltıyor. keyıflenemeıyorum. oysa su topıkte ne sohbetler döndürürdüm :))

sevdımama kız orda sakın esyalarını kımseye verme haa her gordugunu yeme e mi? sana anne tavsıyelerı :KK70:dd

Son düzenleyen: Moderatör:

ya bu hasta olmak beni bunaltıyor. keyıflenemeıyorum. oysa su topıkte ne sohbetler döndürürdüm :))

sevdımama kız orda sakın esyalarını kımseye verme haa her gordugunu yeme e mi? sana anne tavsıyelerı :KK70:dd

yok zaten yemek seçerim her şey yiyemem ben :)
kimseye de vermem eşyalarımı :)

tecrube konusuyor dımı canım yurt hayatını bılmıyorum ama tahmın edebılıyorum

yok zaten yemek seçerim her şey yiyemem ben :)
kimseye de vermem eşyalarımı :)

kızlar sizce 18 yaşında bir kız olarak ve ünv.ailemden uzak yaşayacağım da göz önünde bulundurularak saat 9 da eve girmem çok mu geç ?

yaz saatı normal kıs saatınde gec kısa ne t:)))))

yok tatlım kötü anlamadım bende emin ol doğru sırt bi konu yelkenlikızcım kreş konusunda katılıyorum sana benim tercihimdi diplomalı ev kadını oldum herkesin tercihinede sonsuz saygı duyarım tabi ki :KK16::KK16: diyip bu konuyu kapatıyorum siz açın bi konu isterseniz kızxlar saat geç olmuş epey bende yavaş yavaş izninizi isteyeyim

sohbet ıcın teskur ederız muahhh hadı ıyı geceler:KK66:

Canım bence bu durum zorunlu olmadıkça tekrar edilmemeli..Her gün tw'lerde veya internette genç kız veya erkekler hakkında çok kötü haberler okuyabiliyoruz...Arada sırada istisna durumları dışında açıkçası ben kızımın o satte eve girmesini istemezdim..Hele bu durumdan ailemin haberi yoksa saat 21 benim için geç bi saat..Ama istisnalar olur diyorum..YANLIŞ anlaşılmayayım aman :)

haklısın sekerım lakkııııın yenı nesıl bı cınss :) oyle erkenden eve pek gırmıyorlar ebeveynlerde cocuklarının buyudugunu hıcgormezler arkadaısn mevzusuna benzer sorunları bende yasadım benım lafım suydu unıv de saat kacta nerde ne yaptıgımı bılıyormuydunuz hayır benı kım koruyordu bennn ee sehır degısınce ıslerde mı degısıyor sonucta teksasa gıtmıyorum :)

ben her gün istemiyorum ki ama ayda 1-2 sefer benim de akşam gezmem olabilir değil mi annem öyle yetiştirdi ki beni ananemin büyük katkıları sağolsun insanlar kötü dışarı kız çıkmaz bilmem ne ben ünv. gidicem ne yapıcağımı bilmiyorum bile kimseye güvenemem sürekli birkorku biraz da güven vermeli aile çocuklarına bazı şeyleri öğretmeli böyle acmei kalıyor çocuklar her zaman tabiki olmaz ama ara ara olmalı yanlış mıyım

Canımm tabiki ara ara olabilir..Çıkıp eğlenmek seninde hakkın..Ama bu durumda da çıkacağın arkadaşlarından emin olup,onlara güvenirsen mesele yok...Ve sen kendini bildikten sonra arada olmalı böyle şeyler...Ayy tatlım inanır mısın bizim yurdun giriş saati 23:00 bazı kızlar o saatin saniyesi dolana kadar dışarda bekliyolar...Hiç hoş bi durum değil..Ama annene haber vermen daha iyi ollur..Ne biliyim onunla konuş,artık üviversiteli olduğunu anlat..Arkadaşlarını tanıştır,güvensinler emin olsunlar..

bir sürü aynı çıkmış yazılarım :)

Son düzenleme:
Canımm tabiki ara ara olabilir..Çıkıp eğlenmek seninde hakkın..Ama bu durumda da çıkacağın arkadaşlarından emin olup,onlara güvenirsen mesele yok...Ve sen kendini bildikten sonra arada olmalı böyle şeyler...Ayy tatlım inanır mısın bizim yurdun giriş saati 23:00 bazı kızlar o saatin saniyesi dolana kadar dışarda bekliyolar...Hiç hoş bi durum değil..Ama annene haber vermen daha iyi ollur..Ne biliyim onunla konuş,artık üviversiteli olduğunu anlat..Arkadaşlarını tanıştır,güvensinler emin olsunlar..

arkadaş değil gitmeden önce sevgilimle dolaşmak istiyorum anca akşam üstü görüşebiliriz ve benim en geç 7 eve dönmem lazım bu ne şimdi ?

tecrube konusuyor dımı canım yurt hayatını bılmıyorum ama tahmın edebılıyorum

yok tatlım ya ben herkese esyalarımı verırdım. sırf bu yuzden duzlestırıcım bozuldu. artık sureklı verınce bır sure sonra ıstemeden alıyorlar oyle dolabıma bakıyorlar falan ama kendılerıne ben hıc oyle yapmazdım. sonra anladım teknıgı ama okul bıttı. neyse oyle ya da boyle geldı gectı.

yok tatlım ya ben herkese esyalarımı verırdım. sırf bu yuzden duzlestırıcım bozuldu. artık sureklı verınce bır sure sonra ıstemeden alıyorlar oyle dolabıma bakıyorlar falan ama kendılerıne ben hıc oyle yapmazdım. sonra anladım teknıgı ama okul bıttı. neyse oyle ya da boyle geldı gectı.

sen de benım gıbısın kız hayır demeyi bilmiyorum ben mesela ama ögrenecegim ins

nıyse kızlarr ben bu gece erken kacar uyku tutmazsa yıne gelırım konu acmıs olun ben gelene kadar :KK37::nazar::KK48::113:

kız 18 lık :) gıdınce en yakın zamanda yenısıyle degıstıreceksın nasılsa bosver gormeyıver aılenle papaz olma ;;:KK66::KK52:

boğazım acıyor hasta olacagım galıba:KK53:

gecmıs olsun tatlım. üşütmüşsündür ya ıyı bak kendıne.

yelkenlı kız uyku tutmaz senı gel sen gel :))

konu bulamadık sevdımamaın okulundan devam edelım bakalım tuyo vermek lazım kıza:))

nıyse kızlarr ben bu gece erken kacar uyku tutmazsa yıne gelırım konu acmıs olun ben gelene kadar :KK37::nazar::KK48::113:

kız 18 lık :) gıdınce en yakın zamanda yenısıyle degıstıreceksın nasılsa bosver gormeyıver aılenle papaz olma ;;:KK66::KK52:

Canım yanlış anlama ama her giden yenisiyle değiştirir fikri herkeste geçerli diye düşünüyosan yanılıyosun :KK66: İiy geceler :)

X