-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.721
cok sagol safişcim
sevdımama alısırsın canım hem ozlemek sevgıyı guclendırır.
dıdem hosgeldın
Canım iyi geliyo ya...en azından ben içiyorum hastayken iyi oluyo..Tadına gelince canım inan ki ben sürekli bitki çayları içtiğim için olabilir tadı bana fena gelmiyo
maydonoz suyunu çok fazla tüketmesen iyi olur bence yumurtalıkların aşırı derecede parçalanmasına yol açıyormuş araştırmıştım ben arkadaşım dikkat et derim
hoş bulduk teşekkür ederim
sevdicek şu an bulunduğum ilde ben gidiyorum bırakıp :)hmm o zaman işler değişir tabi sevdicekte mi orada acaba
canım özlemek de sorun değil onu da geçtim bu ara tepemizde kara bulutlar birbirimizi yiyip duruyoruz her gün tartışılır mı ya yok yani
sebep ne peki cok önemlı degılse alttan alın bitsin
Kızlarrrrrrrrrrr merabaaa :d
topiği gördüm koştum geldim
Şu an bi elimde maydanoz suyu (zayıflamak için değil adet sancısı için( ) bi elimde çikolata karın ağrısı çekiyorum
Sizzzzzzzzz napıyosunuz
Yok canım sürekli tüketmiyorum hasta olunca içiyorum :):)
hosgeldın cnmmm
geçmiş olsun cok agır geçiyor senin de sanırım
damdan düşenin halini damdan düşen anlar derim hep anlıyorum seni
hmm çok tüketmiyorsan sorun yok tatlım kilo verdirsin diye her sabah içenler varmış bi kadın için çok sakıncalı dozajını tutturabiliyorsan sorun yok tabi ki
sevdimama tatlım alışırsın bence de bizevlenmeden kaç yıl uzak şehirlerdeydik eşimle eğer aranızdaki sevgi güçlü ise sorun olmaz zor olur biraz tabi ama zamanla alışıyor sevgisini sınıyor insan
bende yatak döşek yatıyorum hasta olduğumda mide bulantısı ateşler terlemeler ayy seni çok iyi anlıyorum bu yüzden :/Saoll canım hiç sorma ya gerçekten zor geçiyo...
Eskiden yataklara-hastanelere düşerdim ama son 1 yıldır bitkisel şeyler tükettiğimden beri daha iyiyim...Bana doktor ilaç içme demişti..
Saoll canım hiç sorma ya gerçekten zor geçiyo...
Eskiden yataklara-hastanelere düşerdim ama son 1 yıldır bitkisel şeyler tükettiğimden beri daha iyiyim...Bana doktor ilaç içme demişti..
bende yatak döşek yatıyorum hasta olduğumda mide bulantısı ateşler terlemeler ayy seni çok iyi anlıyorum bu yüzden :/
Ayyy canım ya demek sende öylesin...valla her ay acı çekiyoruz ama napalım Rabbimizden gelen bişey..
.Sende çok ilaç içmemeye bak canım..Ben hiç ilaç taraftarı değilim..
Çok abartmamak koşuluyla bitkisel şeyler tüketiyorum..Hepimiz iyi oluruz inşallah
inşallah atlatırsınız tatlımbiz zaten aynı ildeyiz ama uzak şehirlerde gibiyiz :) biz çok sınadık sevgimizi bakalım bunuda atlatırız inşallah
ben de sabrediyorum azıcık içmiyorum zaten agrıkesiciye vucut alısıyormus bir yerden sonra o da yetmiyor
adet sokucu olarak da adacayı tavsiye ederim
kızceler bir konu acin bakimmm:)
konusalım guzelleselım:)