Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

yani her meslekte var bu öğretmenlik olmuş olsaydı yine farklı dertler yine kpss yine atanamamak :)

yani her meslekte var bu öğretmenlik olmuş olsaydı yine farklı dertler yine kpss yine atanamamak :)

üniversite öyle gerçekten bide popüler bir bölüm okuduğunda da sen mezun olana kadar dolma riski oluyo okumayı göze alıyorsan mecbur çekeceksin zorluklarını tatlım :)))
ben uğraşamadım diplomalı ev hanımı oldum bak mesela

bende öyle olucam arada çalışırım zorlanırsak diye okuyorum :)

bende senin gibi düşündüğüm için evimdeyim tatlım kötü günler için şart dediğin gibi bebişimi büyütücem evde olunca inşallah çalışsın adamlar biz yatalım evlermizde boşver:13::13:

iyidir tatlım ne olsun ıste hadı hayırlısı pazar yolculuk varmıs
ya aslında yurt kaydım pazartesi ama o gün okula mı gideyim yurdamı kayıt yaptırayım eşyalarımı mı düzenliyim hangisini yapıcam bilemedim ama pazar günü de nasıl gidip kalıcam yurtta kaydım olmadan yatağım neresi bilmeden.bilmiyorum işte pazar mı yolculuk pazartesi mi :)

Son düzenleme:
abant izzet baysal

ben kardeşimede söyledim sana da söyleyeyim bi abla olarak istersen yardımım olursa sevinirim ilk yıl üniversitelerde çif diploma alma şansı oluyor iyice araştır derim ilk dönemden çok avantajlı olursun çok işine yarar tatlım eğer işi baştan sıkı tutarsan bayaa yol katedersin yoksa bir bakarsın erteleye erteleye okul bitmiş inan insanın ünide gözü 3. sınıfta yada bitince açılıyo deneyimlerimden biliyorum

yan dal ana dal meselesi mi dediğin şey yani iki bölüm bitirmek.bunudüşünüyorum ama ortalamamı iyi tutmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…