Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

yan dal ana dal meselesi mi dediğin şey yani iki bölüm bitirmek.bunudüşünüyorum ama ortalamamı iyi tutmam lazım :)

evet onu diyorum inan büyüttüğün kadar zor değil iyice araştır derim
eğer devlet yurdunda kalacaksan belirlenmiştir odalar şimdiye yedeklerde değilsen tatlım onu merak etme derim tabi heryerde aynıysa hala prosedürler
sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım

yok devlet yurdu değil okulun vakıf yurdu ben pazar gitmek istiyorum kayıtlar pazartesi yani daha yatağım belli değil beni alırlar mı yurda?pazartesi de çok yoğun olurum ya

yok devlet yurdu değil okulun vakıf yurdu ben pazar gitmek istiyorum kayıtlar pazartesi yani daha yatağım belli değil beni alırlar mı yurda?pazartesi de çok yoğun olurum ya

hmm onu bi konuşmak lazım o zaman ama okulun ilk günü çok yoğun olmazsın merak etme halledersin hepsini çok stres yapma derim ben:)) ilk üniye başlarken ki halim geldi şimdi aklıma seni görünce

diğer kızlar hoşgeldiniz şizde iyi akşamlar

ya halledememek değil de insanları tanımak istiyorum kampüsü gezmek öğrenmek falan nerede ne var :) o gün yerleşmekle uğraşmak istemiyorum

hosbulduk cnm sen de hosgeldın
cidden ne gunlerdi onlar hele ılk gun heyecanlı oluyor cidden

ben gitmek için sabırsızlanıyorum yepyeni bir hayat bir yandan burukluk olmuyor değil ama orası bambaşka cazip geliyor yupppiii üniversiteliyim artık :) ilk gün ne yapmalıyım bana önerileriniz var mı bu yollardan geçmiş bireyler olarak :)

Son düzenleme:
ya halledememek değil de insanları tanımak istiyorum kampüsü gezmek öğrenmek falan nerede ne var :) o gün yerleşmekle uğraşmak istemiyorum

gezmek için kos koca 4 yılın olacak tatlım biraz da diğer günlere bırak bir günde bitirme hepsini:)))

hoşbulduk teşekkür ederim güzel günlerdi gerçekten ben bitireli 2 yıl oldu ama eşim daha yeni bitirdi daha tam çıkamadık bizde o moddan hala öğrenci hala öğrenci

Kızlarrrrrrrrrrr merabaaa :d
topiği gördüm koştum geldim
Şu an bi elimde maydanoz suyu (zayıflamak için değil adet sancısı için ( ) bi elimde çikolata karın ağrısı çekiyorum

Sizzzzzzzzz napıyosunuz

merhabaaa:)

kız maydanoz suyu ıyı mı gelırms? tadı nasıl ki??

maydonoz suyunu çok fazla tüketmesen iyi olur bence yumurtalıkların aşırı derecede parçalanmasına yol açıyormuş araştırmıştım ben arkadaşım dikkat et derim
cok sagol safişcim

sevdımama alısırsın canım hem ozlemek sevgıyı guclendırır.

dıdem hosgeldın

hoş bulduk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…