- 15 Eylül 2012
- 73
- 2
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.741
Ayy ne konuşsak ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içim karardı resmen bölümümden soğudum gittim zaten denk geldi diye yazmıştım herkes iyi olduğunu söylüyor bölümüm ve meslek olarak :) ya benim zaten çalışmaya pek niyetim yok olduğunda da özel de bir şeyler yaparım :)
yaş sorun değil ki insanın içi kıpır kıpır olsun yeter :)
geleceğine engel olmak istemem ama bende önlisans mezunuyum muhasebe işletme yönetici asistanlığı gibi bölümler ya işletme yada iktisat okuyarak 4 yıllığı tamamlıyor yani ihtiyacın çok üzerinde bu bölümden mezun olanlar o yüzden atamaları zor ama bildiğim kadarıyla kazandığın için ek yerleştirmede hakkın olmuyor dimi gitmezsrn seneye tekrar girmwn lazım sınava
iktisat değil de öğretmenlik tutmuş olsaydı o zaman da aynı sıkıntım olacaktı onlarda çok yüksek alıyor bu devirde herkes bir çok şey okuyor ve hepsi kpss bakıyor. bir çok öğretmen var bir çok iktisat okuyan var bir çok başka meslek okuyan var zaten hepsi çıktığı gibi meslek sahibi olmuyor kimileri işe giriyor kimileri kalıyor her meslek de böyle sanırım o yüzden korkunun ecele faydası yok :)
üniversite öyle gerçekten bide popüler bir bölüm okuduğunda da sen mezun olana kadar dolma riski oluyo okumayı göze alıyorsan mecbur çekeceksin zorluklarını tatlım :)))
ben uğraşamadım diplomalı ev hanımı oldum bak mesela
sanırım bende diplomalı ev hanımı olucam.Evlenirsem okuldan sonra,maddi olarak sıkıştığımız zaman çalışırım.zor günlerde çalışmak için okuyorum :)
demin çok kısa ve kapalı olmuş :)
bende senin gibi düşündüğüm için evimdeyim tatlım kötü günler için şart dediğin gibi bebişimi büyütücem evde olunca inşallah çalışsın adamlar biz yatalım evlermizde boşver:13::13:
ben gitmek için sabırsızlanıyorum yepyeni bir hayat bir yandan burukluk olmuyor değil ama orası bambaşka cazip geliyor yupppiii üniversiteliyim artık :) ilk gün ne yapmalıyım bana önerileriniz var mı bu yollardan geçmiş bireyler olarak :)
Kızlarrrrrrrrrrr merabaaa :d
topiği gördüm koştum geldim
Şu an bi elimde maydanoz suyu (zayıflamak için değil adet sancısı için ( ) bi elimde çikolata karın ağrısı çekiyorum
Sizzzzzzzzz napıyosunuz
Ne konuşacağımız hakkında fikri olan yok mu
hosgeldin yelkenlikız
nasılsın?? dert topiclerinden kop gel buraya
kızceler bir konu acin bakimmm:)
konusalım guzelleselım:)
yelkenlikız bi fikir verdi bana sizce ihtiyaç olmadıkça bir kadın neden çalışmalı yada neden çalışmamalı kızlarrr hadi bakalım
fazla para taşıyabilene iyi tabi tatlım hayat zor bunu kabul ediyorum çalışmak zorunda kalıyor birçok kadın ama ihtiyaç yoksa bence gerekte yok çocuklarını bakıcılar yada anne anne baba anne büyütüyor o zaman istediğin gibi eğitim vermen evinle ilgilenmen çok zor oluyor ve 2 misli yıpranıyor kadın bencehoşbulduk canım koptum geldım okudum gelmısınızı gecmısınız :))))
boyle ac dıyıncede acamıyorum ben ya sız :))
vay vay vayyyyyyy :) benden ötürüüüüüüü:))
bence mecburıyetı bırak calısmalı kı kendıne guvenı olsun cebınde parsı olsun yanııı calısmalı amaaa herıf karun kadar zebgın elı bol bı adam cocuklarla ılgılenmek daha hos olur tabı ama bu zamanda tek maasla ev gecındırmek zor helede kırada falansan bıde buyuksehırdeysen hayattt zorr
1 kadın neden erkek olmak ister?
1 erkek neden kadın olmak ister?
1k1e dizisini özledim bee onlarda evlenecekti noldular gelmediler halaaaa
yelkenlikız bi fikir verdi bana sizce ihtiyaç olmadıkça bir kadın neden çalışmalı yada neden çalışmamalı kızlarrr hadi bakalım
ben gerilelim diye açmadım konuyu ama bu foruma yeni katıldığım için gerilim yaratır diyorsanız başka konuda olur tabi ama söylediğin çok doğru tatlım
1 kdın neden 1 erkek olmak ister............
bana evlenmeden önce bu dediklerim çok öcü gelirdi meselas ama insan bazı şeyleri bir yerden sonra çok daha iyi anlıyo falan neyse kızlar öyle işte benim düşüncem tabi bunlar
fazla para taşıyabilene iyi tabi tatlım hayat zor bunu kabul ediyorum çalışmak zorunda kalıyor birçok kadın ama ihtiyaç yoksa bence gerekte yok çocuklarını bakıcılar yada anne anne baba anne büyütüyor o zaman istediğin gibi eğitim vermen evinle ilgilenmen çok zor oluyor ve 2 misli yıpranıyor kadın bence
yok cnm istersen konusabiliriz sana demedım kotu anlamda
dunku bır muhabbetten oturu dedım geyık konusu bulalım dert vermeyecek bır sey olsun dedık dun ben cıkolata konsuunu attım bu sefer kılolarımıza aglarken ulduk kendımızı
kızlar sizce 18 yaşında bir kız olarak ve ünv.ailemden uzak yaşayacağım da göz önünde bulundurularak saat 9 da eve girmem çok mu geç ?