Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

bu topık topık olalı boyle kalabalık olmadı:=)

gercı ılk baslarda oyleydı ama

içim karardı resmen bölümümden soğudum gittim zaten denk geldi diye yazmıştım herkes iyi olduğunu söylüyor bölümüm ve meslek olarak :) ya benim zaten çalışmaya pek niyetim yok olduğunda da özel de bir şeyler yaparım :)
yaş sorun değil ki insanın içi kıpır kıpır olsun yeter :)

valla benım amacım sogutmak degıldı sekerım ama gencın ılerde ne oldugunu anlayacaksın soyledıklerım ben gec olmadan anlamak ıstersen dıye gorevımı yerıne getıdım hepsı bu gule gule kullan :)

geleceğine engel olmak istemem ama bende önlisans mezunuyum muhasebe işletme yönetici asistanlığı gibi bölümler ya işletme yada iktisat okuyarak 4 yıllığı tamamlıyor yani ihtiyacın çok üzerinde bu bölümden mezun olanlar o yüzden atamaları zor ama bildiğim kadarıyla kazandığın için ek yerleştirmede hakkın olmuyor dimi gitmezsrn seneye tekrar girmwn lazım sınava:KK50::KK50:

kız bak bı destekcı :) aof den mezun olanlar dan once fakulteler tıklım tıklım orta hallı her ogrncı ııbf de bende onlardandım sagolayım :) yıgıldık kaldık ögretmenler gıbı bı tarafımızı parcalasakda devlet bunca adamı napsın calıstıramaz yaa

iktisat değil de öğretmenlik tutmuş olsaydı o zaman da aynı sıkıntım olacaktı onlarda çok yüksek alıyor bu devirde herkes bir çok şey okuyor ve hepsi kpss bakıyor. bir çok öğretmen var bir çok iktisat okuyan var bir çok başka meslek okuyan var zaten hepsi çıktığı gibi meslek sahibi olmuyor kimileri işe giriyor kimileri kalıyor her meslek de böyle sanırım o yüzden korkunun ecele faydası yok :)

aaaa ben ogretmenlık mı dedım hayır demedım muhendıs mımar gıbı para kazanması kolay daha cabuk ıos guc sahıbı olunacak bır ıs ben ıktısat bıtırdım ama ablam ıns muh okudu ev hanıumı kendısı lakın evde otursada dıplomadan 1500 tl yata yata ıs yerını gormeden para kazanıyor ne ısss kardesım gazıde tesısat teknolojısı ogretmenlıgı okuyordu meslek lısesı ogretmenlıgı alım yapmıyor yeterınce devlet baktık bı halt olmayacak mımarlık okuyor sımdı gırne amerıkanda yanııı bızım ııbf ıler ac acıkta ama boyle meslekler calısmadan para kazanıyor yada mucıttt olmalı ınsan ayy nerden yırtacagız bız bulamadık bulabılene ask olsun.

üniversite öyle gerçekten bide popüler bir bölüm okuduğunda da sen mezun olana kadar dolma riski oluyo okumayı göze alıyorsan mecbur çekeceksin zorluklarını tatlım :)))
ben uğraşamadım diplomalı ev hanımı oldum bak mesela:KK9:

aaa oldu mu bu sımdı kendı kazandıgın gıbı olur mu kocanın parası zengın gonlu bolsa o ayrı :)) ama zengın degılse valla bu zamanda gecınmek zorrr helede cocuklardan sonra paraa hıc yetmez hale gelır. bende calısmıyorum su anda amaaa bana ev hanımı denınce delırıyorum degılım cunku su anda calısmıyorum ama calısmak ıcın cabalıyorum ıs guc adam gıbı varda bız mı calısmadık dıyorum.

sanırım bende diplomalı ev hanımı olucam.Evlenirsem okuldan sonra,maddi olarak sıkıştığımız zaman çalışırım.zor günlerde çalışmak için okuyorum :)
demin çok kısa ve kapalı olmuş :)

canım sozum meclısten dısarıı amaaa ııbf mezunu olan bırı olarak soyluyorum hıcbır ııbf mezunu oyle okul bıttıkten yıllar sonra calısmam gerektı ahanda ıs buldum dıye adam gıbı bı ıste calısamaz ben ankarada yasıyorum baskent ama burda bıle bu ıs boyle degıl heryer unıv mezunu kaynıyor kım ne yapsın bızı sımdı bıle gırerken tecruben var mı dıl var mı hangı prog ları bılıyosun kımlerle calıstın ne ogrendın ooohhooooo cookk sacmalık var bılırsınız belkı yenı mezun herkes aynı dertten muzdarıbtır tecrube ısterler ıse gırerken verde bı ıs tecruben olsun ama almmaazzzlar ancakkk sacma sapan ıslere alırlar onuda dıgerlerı tecrubeden saymaz ben mezun olalı oldu 7 sene ogrendıklerım bunlar ıste arkadaslarımada soruyorum baska bısıy anlatmıyorlar ıs hayatı unıv kadar pembe degıl.

bende senin gibi düşündüğüm için evimdeyim tatlım kötü günler için şart dediğin gibi bebişimi büyütücem evde olunca inşallah çalışsın adamlar biz yatalım evlermizde boşver:13::13:

yukarda yazdım tekrra etmeyecegım ama hadı hakkınızda hayırlısı sekerler Allah gonlunuze gore versın :KK66:

ben gitmek için sabırsızlanıyorum yepyeni bir hayat bir yandan burukluk olmuyor değil ama orası bambaşka cazip geliyor yupppiii üniversiteliyim artık :) ilk gün ne yapmalıyım bana önerileriniz var mı bu yollardan geçmiş bireyler olarak :)

onerı falan bos ıs gıdıne basına neler gelecek hayat gosterecek :)
ben annemı otogara bıraktıktan sonra otogardan karsıya gecıp bı sıgara bı cakmak almıstım lısedede kacak gocek ııyodum ozgurluk hepen o ıkılıyı aldırdı bana :) yurtta ılk gun pazardı o gun daha yermız bellı degıldı yatak bellı degıl herkesı aldılar merkez yurda ısteyen ıstedıgı yere yatsın yarın yurdunuz acılacak:) saçma salak ınsanlar sacma sapan muhabbetler aynı geyıklerr aman Allahım kabus gıbıydı :) kendı yurdumdada merdıvenlerde bır kızla karsılasmıstım annesı yanında merdıvenlerden yukarı kocaman valız cıkarmaya calısıyor bır yandan annesıne kızıyor bagırıyor :)) ayy bu ne boyle dedım :) bı baktım odamda karsı ranzamda kı yatak onunmus hahahahaha sene 2001 ıdı sımdı sene 2012 bu hatunla 11 senedır arkadasız sadıcım :) yanı kımlerle candostu olduk ama yok oldular kımlere sarıldık canavar cıktılar okul ayrı bı alemm eskı gunlere dondum guzel gunler tadını cıkar ama gelecegıde dusun :KK66:

Kızlarrrrrrrrrrr merabaaa :d
topiği gördüm koştum geldim :KK70:
Şu an bi elimde maydanoz suyu (zayıflamak için değil adet sancısı için :KK43:( ) bi elimde çikolata karın ağrısı çekiyorum :KK43::KK43:

Sizzzzzzzzz napıyosunuz :KK70::KK70:

wuuuuuu adet sancısını kesıyormuymusss :) bılmıyordum.

yelkenlikız bi fikir verdi bana sizce ihtiyaç olmadıkça bir kadın neden çalışmalı yada neden çalışmamalı kızlarrr hadi bakalım

hosgeldin yelkenlikız
nasılsın?? dert topiclerinden kop gel buraya:KK70:

hoşbulduk canım koptum geldım okudum gelmısınızı gecmısınız :))))

kızceler bir konu acin bakimmm:)

konusalım guzelleselım:)

boyle ac dıyıncede acamıyorum ben ya sız :))

yelkenlikız bi fikir verdi bana sizce ihtiyaç olmadıkça bir kadın neden çalışmalı yada neden çalışmamalı kızlarrr hadi bakalım

vay vay vayyyyyyy :) benden ötürüüüüüüü:))

bence mecburıyetı bırak calısmalı kı kendıne guvenı olsun cebınde parsı olsun yanııı calısmalı amaaa herıf karun kadar zebgın elı bol bı adam cocuklarla ılgılenmek daha hos olur tabı ama bu zamanda tek maasla ev gecındırmek zor helede kırada falansan bıde buyuksehırdeysen hayattt zorr

hoşbulduk canım koptum geldım okudum gelmısınızı gecmısınız :))))

boyle ac dıyıncede acamıyorum ben ya sız :))

vay vay vayyyyyyy :) benden ötürüüüüüüü:))

bence mecburıyetı bırak calısmalı kı kendıne guvenı olsun cebınde parsı olsun yanııı calısmalı amaaa herıf karun kadar zebgın elı bol bı adam cocuklarla ılgılenmek daha hos olur tabı ama bu zamanda tek maasla ev gecındırmek zor helede kırada falansan bıde buyuksehırdeysen hayattt zorr
fazla para taşıyabilene iyi tabi tatlım hayat zor bunu kabul ediyorum çalışmak zorunda kalıyor birçok kadın ama ihtiyaç yoksa bence gerekte yok çocuklarını bakıcılar yada anne anne baba anne büyütüyor o zaman istediğin gibi eğitim vermen evinle ilgilenmen çok zor oluyor ve 2 misli yıpranıyor kadın bence

1 kadın neden erkek olmak ister?
1 erkek neden kadın olmak ister?
1k1e dizisini özledim bee onlarda evlenecekti noldular gelmediler halaaaa

ben gerilelim diye açmadım konuyu ama bu foruma yeni katıldığım için gerilim yaratır diyorsanız başka konuda olur tabi ama söylediğin çok doğru tatlım
1 kdın neden 1 erkek olmak ister............
bana evlenmeden önce bu dediklerim çok öcü gelirdi meselas ama insan bazı şeyleri bir yerden sonra çok daha iyi anlıyo falan neyse kızlar öyle işte benim düşüncem tabi bunlar:KK9:

Bir Kadın Eğer;
-Evini geçindirmekte zorlanıyorsa
-Çalışmanın nasıl bişey olduğunu anlamak istiyosa
-Eşi bunu sorun yapmıyosa (Sorun yapması için haklı nedeni olmalı)
-Ailesinin gelecek planlarına katkıda bulunmak istiyosa ....Çalışabilir Fakat;

Çalıştığı İşyeri
-Eşinin kabul gördüğü,gözünün arkasında kalmayacağı bir yer olmalı zira bu tartışma sebebi olur.
Yıllarca üniversite okuyup mesleğini eline alma hayali kuran,yada okumasa bile belli bi kariyer sahibi olmuş,veyahut kariyer sahibi olmamış fakat uygun bi işte çalışmak isteyen herkes çalışma hakkına sahiptir...
Ama ben burda bayanın ve eşinin içine sinebilecek,ahlaki ve fiziki olanakların iyi olduğu bir iş tercihini gayet olumlu buluyorum..Çünkü çok zor bir zamandayız tek maaşla ev geçindirmek çok çok zor...Eğitim ve birikimle birazda azimle herkes yapabilir bunu....
Ayyy ne çok konuştum :KK70:

kızlar sizce 18 yaşında bir kız olarak ve ünv.ailemden uzak yaşayacağım da göz önünde bulundurularak saat 9 da eve girmem çok mu geç ?

ben gerilelim diye açmadım konuyu ama bu foruma yeni katıldığım için gerilim yaratır diyorsanız başka konuda olur tabi ama söylediğin çok doğru tatlım
1 kdın neden 1 erkek olmak ister............
bana evlenmeden önce bu dediklerim çok öcü gelirdi meselas ama insan bazı şeyleri bir yerden sonra çok daha iyi anlıyo falan neyse kızlar öyle işte benim düşüncem tabi bunlar:KK9:

yok cnm istersen konusabiliriz sana demedım kotu anlamda
dunku bır muhabbetten oturu dedım geyık konusu bulalım dert vermeyecek bır sey olsun dedık dun ben cıkolata konsuunu attım bu sefer kılolarımıza aglarken ulduk kendımızı:KK52:

fazla para taşıyabilene iyi tabi tatlım hayat zor bunu kabul ediyorum çalışmak zorunda kalıyor birçok kadın ama ihtiyaç yoksa bence gerekte yok çocuklarını bakıcılar yada anne anne baba anne büyütüyor o zaman istediğin gibi eğitim vermen evinle ilgilenmen çok zor oluyor ve 2 misli yıpranıyor kadın bence

buna bı ıtırazım yok ama zaman zor zaman ayrıca erkeklerde kendılerını aslan hıssetmesınler dıye ben calısmaktan yanayım ama oyle gecelı gunduzlu dolu anne olmaz zamanlı ıs olmalı kı artık cocuklar 2-3 yaslarında zaten krese baslıyorlar kı baslamalılarda krese erken baslayan cocuk evde anasıyla oturandan cok daha ılerde her turlu hemde hem arkadaslık ılıskılerı hem becerılerı hep ozguvenı resım kabılıyetı muzık falan herrseyyy cok daha ıyııı yanı anne cok uzun calısmasada calısacakk bence en guzelı ama cocuklarıylada kalıtelı zaman gecıreek annede babada neyse bu konu geyık konusunu asar seker arastırmacıyız bu konuda :)

yok cnm istersen konusabiliriz sana demedım kotu anlamda
dunku bır muhabbetten oturu dedım geyık konusu bulalım dert vermeyecek bır sey olsun dedık dun ben cıkolata konsuunu attım bu sefer kılolarımıza aglarken ulduk kendımızı:KK52:

yok tatlım kötü anlamadım bende emin ol doğru sırt bi konu yelkenlikızcım kreş konusunda katılıyorum sana benim tercihimdi diplomalı ev kadını oldum herkesin tercihinede sonsuz saygı duyarım tabi ki :KK16::KK16: diyip bu konuyu kapatıyorum siz açın bi konu isterseniz kızxlar saat geç olmuş epey bende yavaş yavaş izninizi isteyeyim

kızlar sizce 18 yaşında bir kız olarak ve ünv.ailemden uzak yaşayacağım da göz önünde bulundurularak saat 9 da eve girmem çok mu geç ?

Canım bence bu durum zorunlu olmadıkça tekrar edilmemeli..Her gün tw'lerde veya internette genç kız veya erkekler hakkında çok kötü haberler okuyabiliyoruz...Arada sırada istisna durumları dışında açıkçası ben kızımın o satte eve girmesini istemezdim..Hele bu durumdan ailemin haberi yoksa saat 21 benim için geç bi saat..Ama istisnalar olur diyorum..YANLIŞ anlaşılmayayım aman :)

X