- 11 Mayıs 2011
- 3.778
- 4.221
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.661
aman su kilo bır bana ugramaz zaten yaa puff
vay anasına sayın seyirciler nasıll yaa kılonun ugramadıklarını hıccc anlamam ben yemek ıcın yasarım o zaman sen yasamak ıcın yersınnn:) hayatta en cok zevk aldıgım sey olmaktan cıkarmalıyım yemegı ama yapamıyorum sebze haslasam bıle onuda baharatla falan bı lezzet katayım ıstıyorum ılla keyfle yıcem :) delımıyım neyım herıfın kılosu yoktu aldıgımda 3 sene olacak bana benzemeye basladı anasıda bana kızıyor ıyı guzel yemek yapıyon ama dıkkat edın cok kılo alıyosunuz:26::26: deliriyorum napalım anacım mal buu :)
benım bunye zaten ymek sevmıyor
cıkoata falan bahane yani
ben de bir senede 10 kilo aldım vermek istiyorum en iyisi çikolata konusunu kapamak bu konu dertlendirecek bizi yoksa
kilo almadan çikolata yemenin formülünü açıklıyorum;
çikolatayı yedikten sonra 2000cal yakacak spor yapmak
benim nutellalar böyleböyle yağ yerine kasa dönüştü hep.
ben de yedıkce erıyorum.
acaba hıc bır sey yemesem mı
hay sen cok yasa:)))
benı de herıf alınca yemek yapsın belkı o aldırır
kilo almadan çikolata yemenin formülünü açıklıyorum;
çikolatayı yedikten sonra 2000cal yakacak spor yapmak
benim nutellalar böyleböyle yağ yerine kasa dönüştü hep.
Bizim kosubandi askilik oldu üstelik daha taze gelin gibi yeni girdi eve
2000 kalori ne ya yarım gün lazım o spora ya
En iyisi yememek canım isteyince kendime 2000 kalori diyeyim
Yelkenli cnm ya 26 nasıl aldın kac senede ben daha alırım diye korkuyorum benim iştahım damak tadım var hayır diyemiyorum
Suan sinirdayim 5 kilo versem dahi yeter ama of
canım valla uzun zamandır kılolu seyredıyorum benn pkoluyum insülin direncide var kıolo vermemız cookk zor kılo almam cookk kolayy durumdayım yanı unıv de yanı 7 sene evvel mezun oldugumuda goz onune alll unıv zamanlarında 65-75 arasında gıt gel durumundaydım okul bıttı ben bos bos oturmaktan unıvdekı hareketlılıkten sonra evde oturmaktan yabancı sehırde olmaktan tanıdık olmamaısndan hareket sıfıra ındı kılo almaya basladım baslayıs o baslayıs ıs guc arasındada bu surec pek degısmedı sonunda buraya kadar geldım sımdı 85-86 arasındayım boy 157 60 olsam yeter bana daha altını ıstemem yanıı ınsallah zamanla yapcam ama kalıcı olmuyor daha 7-8 sy evvel 10 kg verdım o surecte sınava hazırlanırken gerı aldım komppleee ıste oyle neyse mevzu bu muydu :)
hanı geyııkkkk :)
Sevdimama senin çabuk parlayan bir yapn var
Sinirlendiğinde konuşmamaya çalış bence
Kızgınlığa en iyi ilaç ayaktaysan otur oturuyorsanız yat yatıyorsan kalk
Ortam değiştirmeye çalış ve mümkün mertebe konuşmamaya çalış
Olabiliyor böyle seyler çok üzülmüştüm kıyamam iyisinizdir şimdi ins
iktisat alanım ama alan sınavına gırmıyorum alanımıda sevmıyorum ayrıca alanda hazırlanmakda memur olmakda cookk zor o nedenle b grubu hedefıyle gırdım yuksek puanlar ama sansımı denıcem 83 aldım bu sene 3. atamaya kadar beklıcem olmazsa calısıcam yenıden. ogretmenlık brans nedır 3 arkadasım atandı bu sene bırı son anda yapılan tamamlama atamasında gıttı krızlere gırmıstı kusurle kacırdım dıye :) bozma moralını calısırsan olur mutlak alan bı sana gelmıcek herkese geelecek yaparsın ınsallahhh sekerıım
bende bu sene iktisata başlıyorum :) yani pazartesiden itibaren :/
pazar günü yurda gidiyorum o akşam kesin kk deyim :)
dün akşam ki sohbeti nasıl kaçırdım tüüüü bana aramıza yeni katılan arkadaşlar var kıpır kıpır neşeli heyecanlı hayat dolu hoş geldiniz :)
kızzz çok mu gec kaldımmmm durr yapma demek ıcınnnn :) kayıtlar bıttı tabı okullar acılıyor sekerım aklın varsa bosuna okuma o blmu dıyeyım ben sana fakulteden cokkk az kısı adam gıbı ıs sahıbı oldu ben 29 yasındayım kpss ıle ancak hasır nesır olabıldımm kızz bolum bolum degıl derslerı ders degıl atamalar kolay degıl bankalar tıklım tıklım kı kadın ıcın uygun bır ıs bıle degıl vsvsvsvs yanıııı bence vazgec gelecegın mesleklerınden bırıyle hasırnesır ol bence muhendıs falan olmak lazımmıs bu ulkede adam yerıne koymak ıcın aof de tevekkelı degıl onlısanstan dırekt gectıklerı blmler ıktısat ısletme yanııı hayat yok bu ıste bence yol yakınken don bana deseydı keske bırı bunu yenıden hazırlanırdım sınava o kadar dersı vermeye calısmaktansaneyse ben mezun oldum ozelde orda burda surundum ıtt yerıne bıle koymuyorlar para vermıyorlar herturlu ısı amaaaa herturlusunu yaptım yapmak zorunda kaldım en son ozelden pes ettım kpss ye hazırlandım taktılar bıze bu sene 83 ancak aldım atanma umıdım bıraz az ama ımkansız degıl kıcımızı yırttık desek yerı kpss de gıttıkce kalabalık ve zor bı sınav oluyor haberın ola uzerıme borc bıldım yazdım buyur degerlendırmeyı sen yap
hee ben varım yenıce işini görürmüyüm kız sana biraz yaşlı gelirim ama
içim karardı resmen bölümümden soğudum gittim zaten denk geldi diye yazmıştım herkes iyi olduğunu söylüyor bölümüm ve meslek olarak :) ya benim zaten çalışmaya pek niyetim yok olduğunda da özel de bir şeyler yaparım :)
yaş sorun değil ki insanın içi kıpır kıpır olsun yeter :)
geleceğine engel olmak istemem ama bende önlisans mezunuyum muhasebe işletme yönetici asistanlığı gibi bölümler ya işletme yada iktisat okuyarak 4 yıllığı tamamlıyor yani ihtiyacın çok üzerinde bu bölümden mezun olanlar o yüzden atamaları zor ama bildiğim kadarıyla kazandığın için ek yerleştirmede hakkın olmuyor dimi gitmezsrn seneye tekrar girmwn lazım sınava
iktisat değil de öğretmenlik tutmuş olsaydı o zaman da aynı sıkıntım olacaktı onlarda çok yüksek alıyor bu devirde herkes bir çok şey okuyor ve hepsi kpss bakıyor. bir çok öğretmen var bir çok iktisat okuyan var bir çok başka meslek okuyan var zaten hepsi çıktığı gibi meslek sahibi olmuyor kimileri işe giriyor kimileri kalıyor her meslek de böyle sanırım o yüzden korkunun ecele faydası yok :)
iktisat değil de öğretmenlik tutmuş olsaydı o zaman da aynı sıkıntım olacaktı onlarda çok yüksek alıyor bu devirde herkes bir çok şey okuyor ve hepsi kpss bakıyor. bir çok öğretmen var bir çok iktisat okuyan var bir çok başka meslek okuyan var zaten hepsi çıktığı gibi meslek sahibi olmuyor kimileri işe giriyor kimileri kalıyor her meslek de böyle sanırım o yüzden korkunun ecele faydası yok :)
Aynen canım öğretmen olsan ayrı dert bölüm olsan ayrı hepsinin sıkıntısı ayrı
Benim bir ark da iktisatçı kpss ile memuriyete yerleşti rahat etti acil çalışman gerekmiyorsa ki gerekmiyormuş hakkında en güzelleri olsun ins