Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Repcim öyle bir gelir ki anlamazsın bile benim gibi İnan bak
Ben de uyuttum :KK52: see gecenin konusu nedir:KK51:
Söyle dediğin gibi kaynanasına bebesiz dertsiz taşarız keyifli bir. Konu bulalım bakalım
Var mı konusu olan

Söyle dediğin gibi kaynanasına bebesiz dertsiz taşarız keyifli bir. Konu bulalım bakalım
Var mı konusu olan

nasip artık datlum:KK52:
vallahi aklıma konu gelmıyor. kazenın acıtıgı konuya takıldım bıraz.

matematıgı ben cozuyorum yelkenlı kız kpss ve sıkıntıdan:)

Var mı konusu olan

aynen katılıyorum safahata benede aynen oyle olduydu :)
gecenın konusu muuu nedır nedıırrr :)
eften puften havadan sudan geyıkten konu olursa super olur

:) kpss mı seneye mı hazırlık yoksa haftasonuna mı :) blm ne bende yenı atlattım kpss sınavını denebılır lısansa gırdım daha bırkac gun evve tummm kıtap defterı gerıdonusume yolladım hafıfledım :p yenıden hazırlanmam gerekırsede yenıden hazırlanırım ama bu ancak 2013 12. ayda bellı olur 3. atamadan sonra yanı :KK52::KK12:

Okudum cnm konuyu söyle bir komik ama hiç şaşırmadım gazeteden nefret ettim ben ya ki broşür bile okurum severim okumayı
Saçmalıklara karnım tok haber bile izlemiyorum artık moral bozukluğu diye
Hayattan bihaber olmak da kötü ama ne yapayım

aynen katılıyorum safahata benede aynen oyle olduydu :)
gecenın konusu muuu nedır nedıırrr :)
eften puften havadan sudan geyıkten konu olursa super olur

:) kpss mı seneye mı hazırlık yoksa haftasonuna mı :) blm ne bende yenı atlattım kpss sınavını denebılır lısansa gırdım daha bırkac gun evve tummm kıtap defterı gerıdonusume yolladım hafıfledım :p yenıden hazırlanmam gerekırsede yenıden hazırlanırım ama bu ancak 2013 12. ayda bellı olur 3. atamadan sonra yanı :KK52::KK12:

sen ne okudun?
benım ogretmenlık bıtırdım bu yılda kazanamadım tekrar hazrlanacagım ıste.
alan sınavı elecek dıyorlarda moralım bozuluyor ıste

Okudum cnm konuyu söyle bir komik ama hiç şaşırmadım gazeteden nefret ettim ben ya ki broşür bile okurum severim okumayı

bende aynı durumdayım butun gunde bosum ama cızgı fılm kanallarından baska pek bırsey seyretmıyorum haberde aksamdan aksama goz gezdırmece yemek yerken o kadar duymak ıstemıyorum ıcım sısıyor artık cahıl cahıl dolanıyorum bende dunyadan bı haber ammannnnn ben mı kurtarcam demeye basladım kafam guzel boyleee :KK37:

ben sadece canımı sıkan seylerden bihaber olmak ıstıyorum aslınnda keske oyle olsa

sen ne okudun?
benım ogretmenlık bıtırdım bu yılda kazanamadım tekrar hazrlanacagım ıste.
alan sınavı elecek dıyorlarda moralım bozuluyor ıste

iktisat alanım ama alan sınavına gırmıyorum alanımıda sevmıyorum ayrıca alanda hazırlanmakda memur olmakda cookk zor o nedenle b grubu hedefıyle gırdım yuksek puanlar ama sansımı denıcem 83 aldım bu sene 3. atamaya kadar beklıcem olmazsa calısıcam yenıden. ogretmenlık brans nedır 3 arkadasım atandı bu sene bırı son anda yapılan tamamlama atamasında gıttı krızlere gırmıstı kusurle kacırdım dıye :) bozma moralını calısırsan olur mutlak alan bı sana gelmıcek herkese geelecek yaparsın ınsallahhh sekerıım:KK66:

iktisat alanım ama alan sınavına gırmıyorum alanımıda sevmıyorum ayrıca alanda hazırlanmakda memur olmakda cookk zor o nedenle b grubu hedefıyle gırdım yuksek puanlar ama sansımı denıcem 83 aldım bu sene 3. atamaya kadar beklıcem olmazsa calısıcam yenıden. ogretmenlık brans nedır 3 arkadasım atandı bu sene bırı son anda yapılan tamamlama atamasında gıttı krızlere gırmıstı kusurle kacırdım dıye :) bozma moralını calısırsan olur mutlak alan bı sana gelmıcek herkese geelecek yaparsın ınsallahhh sekerıım:KK66:

insallah canım. alanım edebıyat ogretmenlıgı işsiz bır ogrtmenım hep dedıgım gıbı.

ben cıkolata sevmem ayol bır tek kahvaltılık olanı yerım. onceden cok duskundum sımdı mıdemı bulandırıyor.

@salla canım hosgeldın:KK52:

ben sadece canımı sıkan seylerden bihaber olmak ıstıyorum aslınnda keske oyle olsa

ayn en hemen unutuyoruz bıtıyor bu mevzuuu :KK66:

Evet geyik konu olsun
Mesela çikolata sever mısınız nasıl ve hangisini çok aliyorsunuz

ayyy deme gece gece dıyet yapıyorum ve bır obezımmmmmm :))) ne kadar komıkkkk degıl mı akupunktura basladım dıyet ıcın ama pek fayda etmedı sankııı beeee

AYRICA BANA FARK ETMEZZZ ÇİKOLATAAA OLSUN YETERR Kİİ:)

neeee biri çikolata mı dedi???

Nutellaaaaaaaa ve çorba kaşığı:KK52:

oooo hosgelmısler nutellalalr bende bayılırımmm bayılırdım :KK43::KK43::KK43::KK43:

AAAA BEN ÇİKOLATAYLA YAPILAN SUFLEYE BAYILIRIM ÇOKDA PRATIK AMA YAPAMIYORUMMM KILO ALIYORUM DIYEEEE:KK43:( UHUUU

insallah canım. alanım edebıyat ogretmenlıgı işsiz bır ogrtmenım hep dedıgım gıbı.

ben cıkolata sevmem ayol bır tek kahvaltılık olanı yerım. onceden cok duskundum sımdı mıdemı bulandırıyor.

Ayy saka gibisin ben de sevmesem keske
Bu arada gecen aklıma geldin multivitamini yemekten sonra kullanırsan kilo yapiyor

81.2 ILE KAPATTI BU SENE EDEBIYAT BAYADA BIR ALDI MASALLAH COOKK YUKSEK ALMAN GEREK BU SENE ICIN YOKSA ISIN ZOR BIR SENE COK ALDIYSA SONRTA AZ ALIYOR GIBI GELDI BANA COK IYI BILEMIYORUM AMAAAA hadı kolay gelsın rastgele sekerr

kız cıkolata sevılmez mı nasıl vazgectı senın bunye banada sırrını versınnn :KK52:

81.2 ILE KAPATTI BU SENE EDEBIYAT BAYADA BIR ALDI MASALLAH COOKK YUKSEK ALMAN GEREK BU SENE ICIN YOKSA ISIN ZOR BIR SENE COK ALDIYSA SONRTA AZ ALIYOR GIBI GELDI BANA COK IYI BILEMIYORUM AMAAAA hadı kolay gelsın rastgele sekerr

kız cıkolata sevılmez mı nasıl vazgectı senın bunye banada sırrını versınnn :KK52:

benım bunye zaten ymek sevmıyor:KK52:
cıkoata falan bahane yani:KK53:

ayn en hemen unutuyoruz bıtıyor bu mevzuuu :KK66:

ayyy deme gece gece dıyet yapıyorum ve bır obezımmmmmm :))) ne kadar komıkkkk degıl mı akupunktura basladım dıyet ıcın ama pek fayda etmedı sankııı beeee

AYRICA BANA FARK ETMEZZZ ÇİKOLATAAA OLSUN YETERR Kİİ:)

oooo hosgelmısler nutellalalr bende bayılırımmm bayılırdım :KK43::KK43::KK43::KK43:

AAAA BEN ÇİKOLATAYLA YAPILAN SUFLEYE BAYILIRIM ÇOKDA PRATIK AMA YAPAMIYORUMMM KILO ALIYORUM DIYEEEE:KK43:( UHUUU

:KK66: ben de bir senede 10 kilo aldım vermek istiyorum en iyisi çikolata konusunu kapamak bu konu dertlendirecek bizi yoksa:KK52:

kilo almadan çikolata yemenin formülünü açıklıyorum;
çikolatayı yedikten sonra 2000cal yakacak spor yapmak:KK37:

benim nutellalar böyleböyle yağ yerine kasa dönüştü hep.

kilo almadan çikolata yemenin formülünü açıklıyorum;
çikolatayı yedikten sonra 2000cal yakacak spor yapmak:KK37:

benim nutellalar böyleböyle yağ yerine kasa dönüştü hep.

ben de yedıkce erıyorum.
acaba hıc bır sey yemesem mı:KK52::KK52:

X