- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.361
nasısın safahatcım?
tamam canım bakayım sımdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız tekrar konu açmıştı bi derdim var bölümüne inanmayanlar okusun diye çok uzun bi yazısı vardı ben hepsini okuyamadım belki o konu kapanmamıştır bi bak istersen
Bugun tekrar konu acilmis konu sahibi yeni uyelik alip herkes supheleri konusuyordu
Kiz biraz ackiladi ama bence cok pasifti millet sayfalari doldurmus kizin toplam 5 mesaji vardi nerdeyse
En son kazen gelip konuyu kapamis ve bosuna kappatmadigini 2. Uyelik oldugunu ve ilk uyelikle debaska topicde yazdigini soyledi of cok fena dur link bulayim size duruyorsa
ay o da sılınmıs ya ne yazmıstı kız pekı bılıyor musun canım?
ben buldum canım konuyu silinmemiş kapanmış kazen kapatmış konuyu
Nende konunuzu kapattım ?
Çünkü sitede 2 üyeliğiniz var ! Bu suç diğeri ile hiçbirşey yokmuş gibi yazışırken diğer üyeliğinizle o konuyu açtınız. Bunu inandırıcı bulmadım. Bu da zaten 3. üyeliğiniz. 1 ay önce çok hoşlandığım biri var derken bir anda çeyiz hazırlığına girdiniz yani öyle durduk yere konular kapatılıp üyeliğiniz iptal edilmiyor. diye yazmış
ah cıddı mı yaa dur arayıp bulayım bari
ay o da sılınmıs ya ne yazmıstı kız pekı bılıyor musun canım?
nasısın safahatcım?
Ben okudum tamamen cogu yorumdu zaten herkes bibirine girmis kimi dalga gecmeyin diyor kimi fritoz falan
Kizin nisanlisi birine kefil olmus sanirim ki arkasi borc takti massina el kondu diyor
Kayinvalidesi ceyiz serilsin istedigi icin istemis
Utuye aciklama getirecegim dedi getirmedi
Fritoz sacmaydi haklisiniz dedi
Zaten 5ya dda 6 mesaji gecmemistir genelde ona laf soylenmesinin yanlis oldugundanbahsetmis ikna etme gibi bir cabasi yoktu pek
iyi geceler canım hoşgeldin nasılsın
Bu gece topicde birsamata yok herkes topiclerinde uslu uslu masallh
Reptomimcim sen o konuyu okumaya girdiysen oo baya bir kavusamayacagiz
canım benım sadece gereklı gorduklerımı okuyorum :)) bıter az sonra kavusacagız
konu yıne de tam olarak cozulmemıs
Ortada bir mantiksizlik var ama dimi
Hala gercek olma payi var diyorsun yani
kız sefoş mılletın işi gucu var artık buraya takılmıyorlar kaldık mı bır köroglu bır ayvaz
Sorma ya in cin top oynuyor topicde biz de hakemiz heralde bekliyotuz topici
Topic bekcisi de denebilir bak
Ya soyle bir atraksiyon bulsak da topici costursak