- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.321
safahatcım sen ne yaptın canım
Pazar gezmesi yaptık bugün güzel bir gündü elh. Market alışverişi falan
SEn neler yaptin
ben aynıyım canım karnım agrıdı sureklı oyle gectı gunum
Oy cok gecmis olsun cnm
Ya sitede de benim oyuncakta da sorun var sanırım sürekli sayfa kapanıyor
Ve cevap yazmak işkence gibi
Bu gecelik kaçıyorum öptüm
Dikkat et kendine cnm ya
Kızçelerim takılamıyorum artık aranıza,bizim seminerler başladı,sabahtan akşama kadar hergün
haliyle yorgun oluyorum geceleri burda olamıyorum pek.
uyuyo oluyorum.çok şükür ama herşey çok iyi gidiyo.kadrolarınada alındımkpss defterni kapadım alese hazırlanıyorum,böyle yükselicem inş.
reptomim sen ne yaptın tatlım.başvurdunmu ücretli öğretmenliklere?
kimsecikler yok
öyle geziniyorum forumda can sıkıntısı canım sen ne yapıyorsun kimseler uğramıyor :)Naber cnm neler yapiyorsun
erkenden bitirdim hazırlıkları yurt için falan :) bir iki kıyafet daha almayı düşünüyorum bakalım sonra tamamdır ay aldıklarımın hepsini ayrı koyuyorum ya bir garip :) ya canım sen yazmayınca ne yapıyorsun diye baktım şehit bebeğim diye konu okuyormuşsun gözyaşımı tutamadımBen de ayni oyle bakiniyorum
Cidden kimse yok
E napiyorsun hazirlik var mi
Kızçelerim takılamıyorum artık aranıza,bizim seminerler başladı,sabahtan akşama kadar hergün
haliyle yorgun oluyorum geceleri burda olamıyorum pek.
uyuyo oluyorum.çok şükür ama herşey çok iyi gidiyo.kadrolarınada alındımkpss defterni kapadım alese hazırlanıyorum,böyle yükselicem inş.
reptomim sen ne yaptın tatlım.başvurdunmu ücretli öğretmenliklere?
erkenden bitirdim hazırlıkları yurt için falan :) bir iki kıyafet daha almayı düşünüyorum bakalım sonra tamamdır ay aldıklarımın hepsini ayrı koyuyorum ya bir garip :) ya canım sen yazmayınca ne yapıyorsun diye baktım şehit bebeğim diye konu okuyormuşsun gözyaşımı tutamadım
Allah kimseye yaşatmasınNickini gorunce sayfasina girmistim de benim de yuregim aci cok
ay kızlar dun bır topıcte sinirden catlayacaktım. ne gereksız tartısmalar var burada ya hukonuyu arastırmadan gelmıs burada caka satıyor kımılerı. neyı tartıstıgını bıle bılmıyorlar. cevaplarını verdım de sustular bır sey de yazamıyorlar mantıklıca. ay delı oldum yaaa
Konuya tam vakif olmasamda goz ucuyla baktim
Aslanim ya helal
Bazen gerekuyor cevap vermek zaten insan duramiyor