- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
benim annem çok duygusal kına yakılırken hemen ağlar başkasının kızı ama dayanamaz bende dayanamam kimsenin ağlamasına benim gözlerim doldu annem ağladı bende sarıldım ona diyorum ki anne kına müziğini kısa tut ki sonrası bize zehir olmasın :) oynamak güzeldir ya ben çok severim ama kalabalık ortamda çok nadir oynarım evde daha çok kendim oynamayı seviyorum güzel de oynarım yani :) düğünüme saklıyorum hiç oturmıcam
Ay kıyamam aglastiniz demek
Ağlamamadım kız ben ayyy ne merakliymis kocaya varmaya gibi
aslında ağlanacak bir durum yok ama ben ağlayan insan görünce dayanamıyorum gözlerim doluyor annemi veya ağlayan birini görmediğim sürece rahatım kınam olursa :)
dugun gunu kına falan zordur ya aıleden ayrılıyorsun farklı bır hayata gırıyorsun bunları dusundukce sımdı bıle aglarım yaa
Annen kesin ağlar :)
onlar bizim için ağlıcak gün gelicek biz çocuklarımız için zordur heralde
dugun gunu kına falan zordur ya aıleden ayrılıyorsun farklı bır hayata gırıyorsun bunları dusundukce sımdı bıle aglarım yaa
zor olmaz mı . bugun gelının kınalıgın cok begendım ben de kınamda ona benzer bır kıyafet alacagım
Evet orası öyle ben evlenene kadar ailemde çok güçlü rolü üstlenen biriydim onların yanında hiç aglamazdim hiç icimde yogun yasarım
Nikah sonrası arabaya bindik ailem dışarıda duygulu duygulu el sallıyorlar ay nasıl fena oldum
Duşun hem de çok severek evlenmişler
Sonra evime geldim kaldık başbasa bir dumur oldum bura nere ama hemen geçiyor o duygular birden kırk yıllık evli oluyorsun sanki doğduğumdan beri evliymisim gibi yadirgamiyorsun
Evet orası öyle ben evlenene kadar ailemde çok güçlü rolü üstlenen biriydim onların yanında hiç aglamazdim hiç icimde yogun yasarım
Nikah sonrası arabaya bindik ailem dışarıda duygulu duygulu el sallıyorlar ay nasıl fena oldum
Duşun hem de çok severek evlenmişken
Sonra evime geldim kaldık başbasa bir dumur oldum bura nere ama hemen geçiyor o duygular birden kırk yıllık evli oluyorsun sanki doğduğumdan beri evliymisim gibi yadirgamiyorsun
zor olmaz mı . bugun gelının kınalıgın cok begendım ben de kınamda ona benzer bır kıyafet alacagım
bılemıyorum ya evlılk bana cok degısık gelıyor.
Nasıldı? Yöresel kaftanlar çok yakışıyor ben eminönü den almıştı
Mor renk çok güzel duruyorlar fes falan
Daha işlemeliler oluyor bir de çok güzeller Antalya da gormuştum çok şık
kırmızı salvar tipi bır sey ustune askılı oda kırmızı bunlar satendi. oun uzerıne de boyle uzun pelerın düsün işlemelı falan tüldü o da cok şıktı tam anlatamadım ama:26:
Sevgililikten çok baskaymis
Ben derdine düşerse insan çok mutsuz olabilir biz olmalı fedakarlıklardan mutlu olmalı
Dünya evi gercekten de
kırmızı salvar tipi bır sey ustune askılı oda kırmızı bunlar satendi. oun uzerıne de boyle uzun pelerın düsün işlemelı falan tüldü o da cok şıktı tam anlatamadım ama:26:
benim tek korktuğum sinirim inadım sinirlendiğim zaman gözüm hiç bir şey görmüyor istemediğim şekilde davranabiliyorum yani çok kızdıysam karşımdakine çok kırıcı davranıyorum bir de inatlaştığım zaman çok nadirdir geri döndüğüm bir şeye karar vermişsem kafamda bitti daha döndüremezsin o yüzden yürütemem gibi geliyor bana bıraksa hep küs kalırım tartışma yaşadığımızda bir de asla hiç bir şeyi unutamam ve bir daha düzelemem o konu hakkında bir şeye kırıldıysam yer eder beynimde olmamış gibi davranamıyorum
bizimkisi de hani muhteşem yüzyıl da giyiyorlar ya o tarzda elbiseydi kırmızı göğüs kısmında hafif altın rengi yapmışlar büzgü tabi elbisesi işlemeli arkası hafif kuyruklu kolları yarıya kadar kapalı gerisi ayrık ve tül hoştu anlatamadım ama güzeldi :) şalvarlı da çok hoş duruyor ama böyle ilk gördüm
sevindim o zaman :)Yok kız çok güzel anlattın cidden anladım ben