- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
aslan burcuyum ben
çok hoşuma gidiyor böyle giysiler
benimde hoşuma gidiyo evlenirsem bende böyle bişey giymeyi düşünüyorum
niye açamıyorum ben ya :26:
inşallah tatlım :)benimde hoşuma gidiyo evlenirsem bende böyle bişey giymeyi düşünüyorum
haydı ınsallah canım bakalım topıgımızde ılk kım evlenecek
kesin en son ben evlenirim bizim kinin psikolojisi düzelcekte bende görücem anca o zaman evlenebiliriz psikiyatriye git diyorum gitmiyoda
bazen kk kafayı yıyor canım arada bana da oluyor yorumlarım gıtmıyor falan takılıyor
Tahmin etmiştim canım Aslan in bayanları böyle oluyor galiba otoriter yonetici bir yanın var dımı bı de
evet nasip kısmet ama bizim ki düzelene kadar baya bi zaman geçer gibi geliyo bana bende bi an önce evlenip bebek istiyorum bu aralar çok taktım bebeğekız bu ısler bellı mı olur nasıp nasıp
Asıl en son ben evlenirim daha üniversitem var bir de eş adayım da yok :) sevgilimle belki barışcaz barışmazsak da tanışcaz ooooo :)
oda doğru liseye başlarken de böyle diyordum şimdi ünv.gidicem :)vallahi su gıbı akıp gecıyor 23 yasındayım ama bu yasıma bıle nasıl geldım bılmıyorum
evet nasip kısmet ama bizim ki düzelene kadar baya bi zaman geçer gibi geliyo bana bende bi an önce evlenip bebek istiyorum bu aralar çok taktım bebeğe
al benden de o kadar ağlayan çocuk gördüğüm de sinir krizlerine giricem neredeyse hiç sevmiyorum ağlayan bebekay hele ben cok sevıyorum bebeklerı ama aglamalrı benı bıtırıyor camdan asagı atıverırırm vallahi
bana da oluyo öyle sonunda açabildim sayfayı