- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
evet ben de anladım kınamda yöresel gıyınecegım ben. aynı bu kızınkınden almalıyım hatta anneme de soyledım zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız kızlar ben geldim
Kızdığın zaman konuşmadan biraz kabuğuna çekil sinirle söylenen seyler zor telaf ediliyor ya
Evlilikte bazen tartışmalar bile güzel olabilir kadın uyanık olacak her şeyi lehine çevirecek
Cnm ya yoksa o öyle bu böyle hayat geçmez
Ben pek yapamasam da entrika şart tatlı tatlı punduna getirecek adama adamlar kızmaktan anlamiyor
hos geldın ayısıgım nasılsın
evet ben de anladım kınamda yöresel gıyınecegım ben. aynı bu kızınkınden almalıyım hatta anneme de soyledım zaten :)
abiye bir elbiseden çok daha hoş duruyorlar değil mi :)
Hosgeldin cnm nasilsin
hoşbuldum canım iyim sen nasılsın
hoş geldin :) iyiyiz sen nasılsın
mesela küçük bi örnek vereyim sevgilimle bir arkadaşımın mezuniyetine gidicektik dedi arabayı alırım gideriz tamam anlaştık şu saat şöyle gideriz canımız sıkılırsa gezeriz biraz falan bu geldi alamadım ama babam taksi parası verdi dedi bende başladım konuşmaya açtım ağzımı yumdum gözümü sen arabayı alıcam demedin mi baban vermese bile dayın vermicek miydi niye ayarlamadın ben kaç haftadır söylüyorum sana bu günü bekliyorum demiyomuydum falan bu diyor ki geç gideriz geç gidemeyiz efendim istiyorsan sen burdan git ben babamı ararım beni götürür dedim ben gitmiyorsam sende gitmiyorsun ddi o zaman alıcaktın arabayı ayarlıcaktın banane diyorum meğer bu şaka yapmış sonra arabanın yanına gittiğimizde anladım park ettiği yere götürünc plakayı gördüm Allahım ne dırdır yaptın sen şimdiden böyle isen evlenince ne yapıcam ben seninle demişti kafasını şişirmiştim ama benim kızdığım arabayı almaması değil kesin alırım diyip de alamamasıydı önceden söylese belli değil diye hazırlamazdım falan diye düşünüyordum ama sonradan aleyhime oldu sen evlenince de böyle yaparsan çok kavga ederiz diyordu
olmayan kınalıgımızı konusuyoruz
aslan burcuyum benBacım hakikaten sert tepki vermissin ya
Bazı haklı yerlerde tepki ver ki her seye kızında dir dir ediyor diye hiçbir lafın ciddiye alınmaz
Hem bazı aksilikler olabilir hayatta sen çok mukemmelliyetcisin dımı
Burcun ne
umut fakirin ekmeğidir tatlım :) bizim de olur
abiye bir elbiseden çok daha hoş duruyorlar değil mi :)
çok hoşuma gidiyor böyle giysilerbende bunu çok beğenmiştim ilk gördüğüm zaman Eki Görüntüle 494995
bende bunu çok beğenmiştim ilk gördüğüm zaman Eki Görüntüle 494995