Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Ohh sen kurtları dokmussun ya maşallah
döktük birazcık ama oynayabileceğim kafa dengim yoktu azıcık komşular annem falan kıvırttık birazcık :) aslında çok oynamak istedim öyle böyle değil yerimde duramadım :) ablamda ilk nicki gördüğünde şifrende 'sonuyoktu' mu yoksa dedi şarkıdan dolayı ilahi siz :)

Bayram geçince düğün sezonu oh kınalar maşallah
Of kendi kınam geldi aklıma bitse de gitsek demiştim ya hiç sevmiyorum ben böyle kalabalık dans falan kütük gibiyim zaten anlamam oynamaktan

benim annem çok duygusal kına yakılırken hemen ağlar başkasının kızı ama dayanamaz bende dayanamam kimsenin ağlamasına benim gözlerim doldu annem ağladı bende sarıldım ona diyorum ki anne kına müziğini kısa tut ki sonrası bize zehir olmasın :) oynamak güzeldir ya ben çok severim ama kalabalık ortamda çok nadir oynarım evde daha çok kendim oynamayı seviyorum güzel de oynarım yani :) düğünüme saklıyorum hiç oturmıcam

Son düzenleme:
Bayram geçince düğün sezonu oh kınalar maşallah
Of kendi kınam geldi aklıma bitse de gitsek demiştim ya hiç sevmiyorum ben böyle kalabalık dans falan kütük gibiyim zaten anlamam oynamaktan

ben de olmayan kınamı aklıma getırıyorum nasıl olacak dıye :)

ben de olmayan kınamı aklıma getırıyorum nasıl olacak dıye :)

Oy cnm benim özel bir an evet aslında
Ben zor ağlarım kınada da ağlamadım tabi çok komikti millet bakiyo ağlayayım diye
Niye ağlayayım ya en mutlu gün

Ay bana nikah bile daral geldi ben öyle velveleli isleri sevmiyorum ya oh eve geldik dünyaya gelmiş gibi oldum

şaşırdım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…