Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

dogru ya sız resımcıler oylesınız:)
benımde resım okuyan arkadaslarım var uçuk gıyınırler azcık

benim resim öğretmenim çok garipti böyle siyah bir ayakkabı giyerdi ama değişik yaşlı ayakkabısı gibi ama oldukça topuklu siyah kumaş pant. üstüne pek dikkat etmedim makyajı çok uçuk olurdu hele ki ruju hep parlak yoğun renkler kullanırdı pembenin en belirgin tonu mesela göz makyajı falan ilginçti :)

gsf okuyanlarda bıraz ucukluk var evet:) ama sankı butun ucukları oraya toplamıssın gıbı:)
ben aykırı tıplerı sevıyorum boyle hosuma gıdıyorlar nedense.
benım yurtta bır kız vardı charlıe chaplın ayakkabısı gıyınırdı sımsıyah makyaj yapardı

bende makyajda koyu renkler seviyorum hoşuma gidiyor sadece gözlerim yoğun olsun yeter :)

Enteresan
Bence sende spor giyinen bi tipsin,böyle kot,eşofman,çapraz çanta..vs gibi öyle geldi gözümün ününe:)

Müzikçilerle aynı binada okuduk biz,aynı kampüste,müzikçilerin geneli hep siyahlar içinde olurdu,resimciler rengarenk
rengi seviyoruz,bi tanıdığımın hocası vardı resim öğretmeni,kızlarının adını renk koydular
bölümün ruhunu kapıyoruz sanırım bi süre sonra,istemsiz bi şekilde oluyor bu,
birde hayata farklı bakıyorlar genelde,sıradan tablalor,eserler..vs
bu hayat tarzlarınada yanısıyor bi süre sonra

evet müzik öğretmenim de ciddi hep siyah yada koyu renklerde takılan bir insandı

evet dogrudur sanırım ben de edebyattan sonra boyle kendı kabuguma cekıldm hayata her seyı duzgun ırdeleyen bırı olarak bakıyorum ya da bakmaya casıyorum

oo gece iyi kaynamıs muhabbet of benım gozler yorulmustu dınlendım ama uyuyamıyorum gece mağdurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…