- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama artık benim uykum geldi hepinize iyi geceler iyi sohbetler
iyi geceler canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama artık benim uykum geldi hepinize iyi geceler iyi sohbetler
Bugün avatrdaki fotonu dolmuştayken bayan kuförünün afiş reklamında gördüm,seni andım
dogru ya sız resımcıler oylesınız:)
benımde resım okuyan arkadaslarım var uçuk gıyınırler azcık
benim resim öğretmenim çok garipti böyle siyah bir ayakkabı giyerdi ama değişik yaşlı ayakkabısı gibi ama oldukça topuklu siyah kumaş pant. üstüne pek dikkat etmedim makyajı çok uçuk olurdu hele ki ruju hep parlak yoğun renkler kullanırdı pembenin en belirgin tonu mesela göz makyajı falan ilginçti :)
gsf okuyanlarda bıraz ucukluk var evet:) ama sankı butun ucukları oraya toplamıssın gıbı:)
ben aykırı tıplerı sevıyorum boyle hosuma gıdıyorlar nedense.
benım yurtta bır kız vardı charlıe chaplın ayakkabısı gıyınırdı sımsıyah makyaj yapardı
benim resim öğretmenim çok garipti böyle siyah bir ayakkabı giyerdi ama değişik yaşlı ayakkabısı gibi ama oldukça topuklu siyah kumaş pant. üstüne pek dikkat etmedim makyajı çok uçuk olurdu hele ki ruju hep parlak yoğun renkler kullanırdı pembenin en belirgin tonu mesela göz makyajı falan ilginçti :)
bende makyajda koyu renkler seviyorum hoşuma gidiyor sadece gözlerim yoğun olsun yeter :)
yani genelde kot giyerim eşofman nadir ve genelde çapraz çanta kullanırım ama artık değiştiriyorum tarzımı :)Enteresan
Bence sende spor giyinen bi tipsin,böyle kot,eşofman,çapraz çanta..vs gibi öyle geldi gözümün ününe:)
gözlerimi ortaya çıkarmaktan her zaman mutlu oluyorumbende sıyah yaparım cogu kez her zaman kurtarıcı oluyor :)
yesıl mavı kahve de yaparım ama
gsf okuyanlarda bıraz ucukluk var evet:) ama sankı butun ucukları oraya toplamıssın gıbı:)
ben aykırı tıplerı sevıyorum boyle hosuma gıdıyorlar nedense.
benım yurtta bır kız vardı charlıe chaplın ayakkabısı gıyınırdı sımsıyah makyaj yapardı
Müzikçilerle aynı binada okuduk biz,aynı kampüste,müzikçilerin geneli hep siyahlar içinde olurdu,resimciler rengarenk
rengi seviyoruz,bi tanıdığımın hocası vardı resim öğretmeni,kızlarının adını renk koydular
bölümün ruhunu kapıyoruz sanırım bi süre sonra,istemsiz bi şekilde oluyor bu,
birde hayata farklı bakıyorlar genelde,sıradan tablalor,eserler..vs
bu hayat tarzlarınada yanısıyor bi süre sonra
Müzikçilerle aynı binada okuduk biz,aynı kampüste,müzikçilerin geneli hep siyahlar içinde olurdu,resimciler rengarenk
rengi seviyoruz,bi tanıdığımın hocası vardı resim öğretmeni,kızlarının adını renk koydular
bölümün ruhunu kapıyoruz sanırım bi süre sonra,istemsiz bi şekilde oluyor bu,
birde hayata farklı bakıyorlar genelde,sıradan tablalor,eserler..vs
bu hayat tarzlarınada yanısıyor bi süre sonra
Benim gözler idiyor kızçeler,öpüyorum sizi muahhhhhhh
Benim gözler idiyor kızçeler,öpüyorum sizi muahhhhhhh
oo gece iyi kaynamıs muhabbet of benım gozler yorulmustu dınlendım ama uyuyamıyorum gece mağdurum
güzel kaynattık kaç günden sonra :)