- 25 Eylül 2011
- 7.405
- 11.085
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
yok koçum ben :)
sende benım gozumde boyle modern gıyımlı ve kırmızı bluzlu bırı olarak kaldın ay ne tuhaf degıl mı:))))
evet canım ha bır de senın ıcın beyaz tısortlu dıye dusundum hep bu renk takıntısı nereden geldı bılmıyorum
Ay evet hayatımda tanıdıgım en sinirli insanlar ya koç,ya boğa,boğa ablam,koç bababm ve erkek kardeşim olur.Sinirin ordan gelio tatlım
tarifteki kişi benmiyimhiç alakam yok oysa
bence durumaya sen biraz otoriter sert görünen biri gibisin neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum :)
beyaz oldukça çok kullanırım severim takıntım vardır tşörtte beyaz olsun bayılırım :)
yok tatlım nerden çıkardın
sevecen,daima güleç yüzlü,çabuk sinirlenmeyen,eğlenmeyi seven bi tipim işte
eveett :) kısa imiş mesajım :)bak ben de dogru dusunmusum :))
evet cok sinirliyim babam sinirlidir ona cekısım sanırım :) nasılsın pekı tarz olarak
merhaba kızlarr bnde geldimm aranıza gerçi bundan sonra geceleri takılamıcam kkda ama olsun..napıyosunuz bakalımmmm
sadece ne biliyim belki insanlar çekiniyordur ilk gördüğünde öyle bir yapıya sahipsin bence içini bilemezler ama öyle görünebilirsin bana öyle geldin :)
merhaba kızlarr bnde geldimm aranıza gerçi bundan sonra geceleri takılamıcam kkda ama olsun..napıyosunuz bakalımmmm
hımmm severim böyle şeyleriiii benı tam tanımıyosunuz ama tahmınde bulunun bakalım dogru cıkacak mıhosgeldın :)
bırbırımız ıcın tahmınlerde bulunuyoruz
Salaş ve farklı bir giyim tarzım var,kokona groplarından sayılırım
saçlarım her daim belime kadardır,hiç vazgeçemiyorum,pırasa saçlarımla meşhurum günlük hayatımda
mesleğimin izleri kıyafetlerime de yansır,canlı renkler giymeyi severim ama resmi bi ortamda favori rengim hep siyah
sen peki?
hosbuldukkk napıyım kafamda havlu oturuyorum öylee canım sıkılıyo yahoşgeldin sohbet ediyoruz sen ne yapıyosun
dogru ya sız resımcıler oylesınız:)
benımde resım okuyan arkadaslarım var uçuk gıyınırler azcık
dogru ya sız resımcıler oylesınız:)
benımde resım okuyan arkadaslarım var uçuk gıyınırler azcık
hosgeldın :)
bırbırımız ıcın tahmınlerde bulunuyoruz
o konuda çok haklıısn,ilk gören beni hep soğukkanlı sanarlar bu durum beni çok üzerl
hiç alakam yok oysa,6.hissin çok kuvvetlymışşşş sevdimama