Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

yok koçum ben :)
sende benım gozumde boyle modern gıyımlı ve kırmızı bluzlu bırı olarak kaldın ay ne tuhaf degıl mı:))))

Ay evet hayatımda tanıdıgım en sinirli insanlar ya koç,ya boğa,boğa ablam,koç bababm ve erkek kardeşim olur.Sinirin ordan gelio tatlım
tarifteki kişi benmiyimhiç alakam yok oysa

Ay evet hayatımda tanıdıgım en sinirli insanlar ya koç,ya boğa,boğa ablam,koç bababm ve erkek kardeşim olur.Sinirin ordan gelio tatlım
tarifteki kişi benmiyimhiç alakam yok oysa

evet cok sinirliyim babam sinirlidir ona cekısım sanırım :) nasılsın pekı tarz olarak

merhaba kızlarr bnde geldimm aranıza gerçi bundan sonra geceleri takılamıcam kkda ama olsun..napıyosunuz bakalımmmm

evet cok sinirliyim babam sinirlidir ona cekısım sanırım :) nasılsın pekı tarz olarak

Salaş ve farklı bir giyim tarzım var,kokona groplarından sayılırım
saçlarım her daim belime kadardır,hiç vazgeçemiyorum,pırasa saçlarımla meşhurum günlük hayatımda
mesleğimin izleri kıyafetlerime de yansır,canlı renkler giymeyi severim ama resmi bi ortamda favori rengim hep siyah
sen peki?

sadece ne biliyim belki insanlar çekiniyordur ilk gördüğünde öyle bir yapıya sahipsin bence içini bilemezler ama öyle görünebilirsin bana öyle geldin :)

o konuda çok haklıısn,ilk gören beni hep soğukkanlı sanarlar bu durum beni çok üzerl
hiç alakam yok oysa,6.hissin çok kuvvetlymışşşş sevdimama

dogru ya sız resımcıler oylesınız:)
benımde resım okuyan arkadaslarım var uçuk gıyınırler azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…