Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

yok koçum ben :)
sende benım gozumde boyle modern gıyımlı ve kırmızı bluzlu bırı olarak kaldın ay ne tuhaf degıl mı:))))

Ay evet hayatımda tanıdıgım en sinirli insanlar ya koç,ya boğa,boğa ablam,koç bababm ve erkek kardeşim olur.Sinirin ordan gelio tatlım:KK54:
tarifteki kişi benmiyim:KK9:hiç alakam yok oysa:KK9:

Ay evet hayatımda tanıdıgım en sinirli insanlar ya koç,ya boğa,boğa ablam,koç bababm ve erkek kardeşim olur.Sinirin ordan gelio tatlım:KK54:
tarifteki kişi benmiyim:KK9:hiç alakam yok oysa:KK9:

evet cok sinirliyim babam sinirlidir ona cekısım sanırım :) nasılsın pekı tarz olarak

merhaba kızlarr bnde geldimm aranıza gerçi bundan sonra geceleri takılamıcam kkda ama olsun..napıyosunuz bakalımmmm :KK31:

evet cok sinirliyim babam sinirlidir ona cekısım sanırım :) nasılsın pekı tarz olarak

Salaş ve farklı bir giyim tarzım var,kokona groplarından sayılırım:KK9:
saçlarım her daim belime kadardır,hiç vazgeçemiyorum,pırasa saçlarımla meşhurum günlük hayatımda:KK9:
mesleğimin izleri kıyafetlerime de yansır,canlı renkler giymeyi severim ama resmi bi ortamda favori rengim hep siyah:KK9:
sen peki?

sadece ne biliyim belki insanlar çekiniyordur ilk gördüğünde öyle bir yapıya sahipsin bence içini bilemezler ama öyle görünebilirsin bana öyle geldin :)

o konuda çok haklıısn,ilk gören beni hep soğukkanlı sanarlar bu durum beni çok üzerl:KK14:
hiç alakam yok oysa,6.hissin çok kuvvetlymışşşş sevdimama:KK34:

Salaş ve farklı bir giyim tarzım var,kokona groplarından sayılırım:KK9:
saçlarım her daim belime kadardır,hiç vazgeçemiyorum,pırasa saçlarımla meşhurum günlük hayatımda:KK9:
mesleğimin izleri kıyafetlerime de yansır,canlı renkler giymeyi severim ama resmi bi ortamda favori rengim hep siyah:KK9:
sen peki?

dogru ya sız resımcıler oylesınız:)
benımde resım okuyan arkadaslarım var uçuk gıyınırler azcık

X