-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
ay kızlar canım nohut ıstedı. hanı daha yesılken koparırlar satarlar ya of nereden aklma geldıyse
ay kızlar canım nohut ıstedı. hanı daha yesılken koparırlar satarlar ya of nereden aklma geldıyse
hayırlısı ise barışalım tabi ki bir de burada görüyorum uzun ilişkilerden çıkıp da başka ilişkisi olup çok mutlu olanları bazen onlara da takılmıyor değilim acaba bende mi böyle olacağım diye kafam karıştı bu ara da sorunlar olunca belki benim de kaderim öyle diyip saldım iyice
yeşil falan bilmem ama bayram menümüz de vardı nohut :)
senın unı ne zaman baslıyor hazırlık yapıyor musun
kız bu saatte nerden geldi aklına
24 eylül daha 1 ayım var :) hazırlık derken eşya toparlamak gibi mi
ayrıldığınız süre içinde hiç arayıp mesaj attı mı
bılmıyorum ki canım yaa of olsada yesek hatta sarma olsun hem de lahana sarması yanına yogurt
yani valiz olayı falan işte. ilk baslayınca benım zor olmustu hazırlanmam sonra anladım ki cok abartmsım
bak şimdi benimde canım istedi olsa da yesek
en son konuştuğumuz da şöyle saçma bir konuşma oldu iletişimi kesmemek için arkadaş kalalım senin hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi bir ara aradı işte seni çok seviyorum arkadaş olarak tabi biliyorsun falan sabah günaydın arkadaşım :) ben çok yoruldum sen hala uyuyor musun yazdı böyle işte saçma sapan şeyler sonra bir şey yok bend bir tek günaydın yazmıştım mesela konuşmak istediğini sevdiğini söylüyor sonra arkadaş olarak diye çeviriyor
kızlar ben sızlerı merak edıyorum mesela tipiniz falan nasıl dıye konusuyoruz ama acaba nasıl ınsanlarız degıl mı
ay nasıl yerdık hem de
o da güzelmiş bence siz barışırmışsınız gibi geliyo bana
açıkçası bende sizleri çok merak ediyorum reptomim ya sen hep benim aklımda avatardan dolayı sarışın kaldın canım :)
kızlar ben sızlerı merak edıyorum mesela tipiniz falan nasıl dıye konusuyoruz ama acaba nasıl ınsanlarız degıl mı
bak şimdi aklıma soktun yarın oturıyım da yaprak sarıyım bari erken kalkabilirsem canım istedi
evet sarısınım canım ama cok degıl bal rengın saclarım hattta bıraz daha acık :) sende bende sacların dogal rengınde bırı olarak kaldın nedense
aslında biraz ayrı kalıp kafamızı toplasak fena da olmaz hani biraz birbirimizi sıkmasak iyi olacak