- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 186
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
bende sevgilimden ayrıldım bakalım bekliyoruz işte ne olacak
Ne olsun canım bizimki de küstü yattı manyak..bakalım yarın nasıl barışıcaz
tatlım ınsallah dılegın olur. tabı hayrılısıyla. gercekten yorum yapmak ısterım ama tanımadan olmuyor. Allah yardımcın olsun
neden kız ne oldu ki?
sürekli tartışıyorduk iyice inada bindi her şey zaten bir öyle bir böyleydi ya rüya ya kabus ortası yoktu ayrılmak istedim olmuyor dedim bitirdik basit gibi görünebilir ama sürekli olan bir şey olduğu için insan usanıyor
Bugün alışverişe gittik istediğim şeyi almadıben de küstüm
Bugün alışverişe gittik istediğim şeyi almadıben de küstüm
sürekli tartışıyorduk iyice inada bindi her şey zaten bir öyle bir böyleydi ya rüya ya kabus ortası yoktu ayrılmak istedim olmuyor dedim bitirdik basit gibi görünebilir ama sürekli olan bir şey olduğu için insan usanıyor
anladım hayırlısı olsun madem ne dıyım
Unutmam alana kadar küsümammmaaann küçücük bir şey sabah kalktığınızda unutursunuz zaten :)
Unutmam alana kadar küsüm
sürekli tartışma olduğu zaman her iki tarafta mutsuz oluyo bende ikinci eşimden bu yüzden boşandık 2 gün iyiysek 3. gün mutlaka kavga ediyoduk
Kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler ben bi kaç bölüm LOST izliyim yatmadanfena takıldım bu diziye..
ortası yok ya rüya gibi çok güzel bir ilişki oluyor ya da kabus gibi anlamıyorum yani en azından böyle yok diye mutsuzum hayatımda olup da tartıştığımız için değil sevmediğim için mi ayrıldım hayır ama mantıklı bir karar verdim kendimce
Kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler ben bi kaç bölüm LOST izliyim yatmadanfena takıldım bu diziye..
aynen bizimde öyleydi ama bizde ayrıldık inşallah şimdiden sonra mutlu olursun sürekli kavga tartışma olmuyor
işte ayrıldık sonunda artık tamamen unutur muyuz yoksa bir gün barışır mıyız bilmiyorum aslında içimde bir rahatlık var bunu çözemedim her ilişki gibi 5 senede mutlaka ayrılıp barıştık bundan dolayı mı rahatım yoksa gerçekten ayrılmak istediğim ve bittiği için mi onu çözemiyorum
herşey kısmet canım hayırlısıysa mutlu olucaksınız inşallah barışırsınız