Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

bende sevgilimden ayrıldım bakalım bekliyoruz işte ne olacak

hayırlısı olsun canım hep bizi uğraştırıyolar sanki bizi üzmek için yaratılmışlar

Ne olsun canım bizimki de küstü yattı manyak..bakalım yarın nasıl barışıcaz :KK1:

:nazar: hayırdır canım neden küstü
tatlım ınsallah dılegın olur. tabı hayrılısıyla. gercekten yorum yapmak ısterım ama tanımadan olmuyor. Allah yardımcın olsun

sağol canım inşallah hepimizin herşey dilediği gibi olur

Son düzenleme:
sürekli tartışıyorduk iyice inada bindi her şey zaten bir öyle bir böyleydi ya rüya ya kabus ortası yoktu ayrılmak istedim olmuyor dedim bitirdik basit gibi görünebilir ama sürekli olan bir şey olduğu için insan usanıyor

anladım hayırlısı olsun madem ne dıyım

sürekli tartışıyorduk iyice inada bindi her şey zaten bir öyle bir böyleydi ya rüya ya kabus ortası yoktu ayrılmak istedim olmuyor dedim bitirdik basit gibi görünebilir ama sürekli olan bir şey olduğu için insan usanıyor

anladım hayırlısı olsun madem ne dıyım

sürekli tartışma olduğu zaman her iki tarafta mutsuz oluyo bende ikinci eşimden bu yüzden boşandık 2 gün iyiysek 3. gün mutlaka kavga ediyoduk

sürekli tartışma olduğu zaman her iki tarafta mutsuz oluyo bende ikinci eşimden bu yüzden boşandık 2 gün iyiysek 3. gün mutlaka kavga ediyoduk

ortası yok ya rüya gibi çok güzel bir ilişki oluyor ya da kabus gibi anlamıyorum yani en azından böyle yok diye mutsuzum hayatımda olup da tartıştığımız için değil sevmediğim için mi ayrıldım hayır ama mantıklı bir karar verdim kendimce

ortası yok ya rüya gibi çok güzel bir ilişki oluyor ya da kabus gibi anlamıyorum yani en azından böyle yok diye mutsuzum hayatımda olup da tartıştığımız için değil sevmediğim için mi ayrıldım hayır ama mantıklı bir karar verdim kendimce

aynen bizimde öyleydi ama bizde ayrıldık inşallah şimdiden sonra mutlu olursun sürekli kavga tartışma olmuyo

Kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler ben bi kaç bölüm LOST izliyim yatmadan :KK1: fena takıldım bu diziye..

iyi geceler

aynen bizimde öyleydi ama bizde ayrıldık inşallah şimdiden sonra mutlu olursun sürekli kavga tartışma olmuyor

işte ayrıldık sonunda artık tamamen unutur muyuz yoksa bir gün barışır mıyız bilmiyorum aslında içimde bir rahatlık var bunu çözemedim her ilişki gibi 5 senede mutlaka ayrılıp barıştık bundan dolayı mı rahatım yoksa gerçekten ayrılmak istediğim ve bittiği için mi onu çözemiyorum

işte ayrıldık sonunda artık tamamen unutur muyuz yoksa bir gün barışır mıyız bilmiyorum aslında içimde bir rahatlık var bunu çözemedim her ilişki gibi 5 senede mutlaka ayrılıp barıştık bundan dolayı mı rahatım yoksa gerçekten ayrılmak istediğim ve bittiği için mi onu çözemiyorum

herşey kısmet canım hayırlısıysa mutlu olucaksınız inşallah barışırsınız

ay kızlar canım nohut ıstedı. hanı daha yesılken koparırlar satarlar ya of nereden aklma geldıyse:KK56:

herşey kısmet canım hayırlısıysa mutlu olucaksınız inşallah barışırsınız

hayırlısı ise barışalım tabi ki bir de burada görüyorum uzun ilişkilerden çıkıp da başka ilişkisi olup çok mutlu olanları bazen onlara da takılmıyor değilim acaba bende mi böyle olacağım diye kafam karıştı bu ara da sorunlar olunca belki benim de kaderim öyle diyip saldım iyice

X