Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

buradayım ben nasılsın gorusmeyeli?:KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynıyım canım. bu aralar bıraz koşuşturmalıydı hayatım gecıyor oyle ıste. bayramda bitti ama hıc gelmemiş gibiydi zaten:KK1:

ayrıldık canım çok saçma bir ilişki içerisindeyim anlam veremiyorum olanlara beni ne bekliyor bakalım

Çok zor ama üzülme nolur
Nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın en hayırlısı olacak emin ol
Ben hayatımda cogu sıkıntıya uzun zaman sonra bakınca her seyin çok kötü olayların dahi
olması gerektiği gibi ve gereken zamanda olduğunu görüyorum komik ama insan bir de şükrediyor iyi ki de böyle olmuş diye
İns sizin için en güzeli olur cnm:KK16:

Kızlar kimse yoktu çok takılmadım topic e şimdi de geç olmuş uff uyumam lazım artık
İyi geceler canlarim:KK54:

evet canım ozel mesajla yazacaktım ama 10dkyı beklemek zor oluyor dıye

bugün konuşamadık facette yoktu mesaj da atmadım olaydı sadece özlediğimi söylicektim sevdiğimi söylemicektim dediğin gibi belki o beni hala sevmiyodur bu sefer moralim bozulur ne yapıcam bende bilmiyorum özledim bile diyemezdim belki facette olsaydı bilmiyorum yani aklım karışık resimlerine bakınca özlediğimi sevdiğimi hissediyorum ama söyleyip söylememekte kararsızım

bugün konuşamadık facette yoktu mesaj da atmadım olaydı sadece özlediğimi söylicektim sevdiğimi söylemicektim dediğin gibi belki o beni hala sevmiyodur bu sefer moralim bozulur ne yapıcam bende bilmiyorum özledim bile diyemezdim belki facette olsaydı bilmiyorum yani aklım karışık resimlerine bakınca özlediğimi sevdiğimi hissediyorum ama söyleyip söylememekte kararsızım

dogrudur tabi canım. sence onun dusuncelerı ne peki seviyor mu hala?

dogrudur tabi canım. sence onun dusuncelerı ne peki seviyor mu hala?

bana karşı içinden duygu varmı diye sordum daha önceden ama cevap alamadım anladığım kadarıyla onunda aklı karışık ilk zamanlar barışırsak şöyle yaparız böyle yaparız diyodu sonradan kısmet demeye başladı bende anlamadım seviyo mu sevmiyo mu diye

bana karşı içinden duygu varmı diye sordum daha önceden ama cevap alamadım anladığım kadarıyla onunda aklı karışık ilk zamanlar barışırsak şöyle yaparız böyle yaparız diyodu sonradan kısmet demeye başladı bende anlamadım seviyo mu sevmiyo mu diye

madem akısına bırak sende canım hayrılısı olsun.

X