Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Nie ayrılmayı düşünüyordun ki?
Canım seviyosan en önemlisi ise seviliyosan,zamanla törpülenecek,halolcak meseleler için bozma..gerçekten bu zamanda gerçekten sevilmek çok zor

Nie ayrılmayı düşünüyordun ki?
Canım seviyosan en önemlisi ise seviliyosan,zamanla törpülenecek,halolcak meseleler için bozma..gerçekten bu zamanda gerçekten sevilmek çok zor

uzun ilişkide olan rahatlıklar işte bir zaman sonra herşey batıyor gibi gelir ya öyleydi ama buluşunca Allahım dedim bu kadar mı şapşal aşık olur bir insan kıyamadım bize sevgiyle halledebilirim dedim yüzüğünü kaybetmiş evde bugün buluşmak çok istemiş nasıl gidicem yüzükte yok diye düşünüyordum dedi bende o kadar mı korkuyorsun dedim korkuyorum valla dedi ay çocuk gibi sevesim geldi onu o kadar tatlıydı söylerken :)

evet unıden mezun olunca gorusmek de hayal oldu

bizde üniverste oıkurken hep biaradaydık,hep görüşmeye alıştıktan sonra böyle uzakta zor oluyo
ünv okudugum şehirde,orayıda çok özledim zaten
ama 30 ağustosta yanıma geliyo gün sayıyorum
şuan çok ders çalışıyor,eylüldeki kpssye girecek,çok azimli,denemelerde ist puanı geliylursa aeğer inş tabi ekim sonu kasım gibi tamamen buraya yanıma yerleşicek,burda bi hayat kurmayı hayal edioruz
Ah şu kpss laneti

Allah bozmasın ınsallahhhhhhhhh

haydı tatlm ınsallah dedıgınız gıbı olur her sey

ay çok tatlısınız siz yaaa
allah bozmasın inşallah

Benimki bide askere gidek 5 ay
seneye haziran ayında,hazırandan çnce nişan düşnüyoruz,döner dönmez hiiç uzatmadan düğün
o günleride görebilcekmiyiz ortak seninle benziyor durumlarımız,hayallerimiz

aynen ortagım ya bızde de daha askerlık var . nasıp ya bakalım

Benimki bide askere gidek 5 ay
seneye haziran ayında,hazırandan çnce nişan düşnüyoruz,döner dönmez hiiç uzatmadan düğün
o günleride görebilcekmiyiz ortak seninle benziyor durumlarımız,hayallerimiz

mesaj tekrarı..........B]

Son düzenleyen: Moderatör:
:119:kızcelerım ben uyuyorum artıkk hepınıxe ıyı geceler sevdceklerınızı gorun ruyanızdaaa haydı bayyyyy:103::103::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…