- 25 Eylül 2011
- 7.404
- 11.082
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
gelişmeleri yaz bize
aşk doluyum,herkes aşık olsunlalalalalalala
güzel olmaz olur mu :) bugün ayrılmayı düşünüyordum o düşünceyle gittim sevgilimin yanına yüzüğümü ve bana ulaşamasın diye hattımı teslim edicektim yapamadım üstüne mutluluktan arabada unutmuşum telefonumu aşk sarhoşluğu işte Allahım nasıl sevgi doluyduk olmadı sorunlarımız var ama çözeriz heralde :)
gelişmeleri yaz bize
aşk doluyum,herkes aşık olsunlalalalalalala
ortak sevdıcegıyle konustuu
geldım ama az sonra yatacagım kuzum
senindemi uzakta sevdicekin
ben evlenmek ıstıyorum yaaaaaaaaahep yanımda olsun ona yemekler hazırlayım. fılm cıps kola falan off RAbbım ısteyene nasıp ettt aminn
Nie ayrılmayı düşünüyordun ki?
Canım seviyosan en önemlisi ise seviliyosan,zamanla törpülenecek,halolcak meseleler için bozma..gerçekten bu zamanda gerçekten sevilmek çok zor
amin inş ortak
siz ne zaman düşünüyorsunuz deüğün olaylarını? kafanızdaki tarih ne?
ben evlenmek ıstıyorum yaaaaaaaaahep yanımda olsun ona yemekler hazırlayım. fılm cıps kola falan off RAbbım ısteyene nasıp ettt aminn
evet unıden mezun olunca gorusmek de hayal oldu
uzun ilişkide olan rahatlıklar işte bir zaman sonra herşey batıyor gibi gelir ya öyleydi ama buluşunca Allahım dedim bu kadar mı şapşal aşık olur bir insan kıyamadım bize sevgiyle halledebilirim dedim yüzüğünü kaybetmiş evde bugün buluşmak çok istemiş nasıl gidicem yüzükte yok diye düşünüyordum dedi bende o kadar mı korkuyorsun dedim korkuyorum valla dedi ay çocuk gibi sevesim geldi onu o kadar tatlıydı söylerken :)
bizde üniverste oıkurken hep biaradaydık,hep görüşmeye alıştıktan sonra böyle uzakta zor oluyo
ünv okudugum şehirde,orayıda çok özledim zaten
ama 30 ağustosta yanıma geliyo gün sayıyorum
şuan çok ders çalışıyor,eylüldeki kpssye girecek,çok azimli,denemelerde ist puanı geliylursa aeğer inş tabi ekim sonu kasım gibi tamamen buraya yanıma yerleşicek,burda bi hayat kurmayı hayal edioruz
Ah şu kpss laneti
Allah bozmasın ınsallahhhhhhhhh
bu yıl nişan seneye dugun dıyoruz ama ben kzanmadan annem olmaz dıyor.
uzun ilişkide olan rahatlıklar işte bir zaman sonra herşey batıyor gibi gelir ya öyleydi ama buluşunca Allahım dedim bu kadar mı şapşal aşık olur bir insan kıyamadım bize sevgiyle halledebilirim dedim yüzüğünü kaybetmiş evde bugün buluşmak çok istemiş nasıl gidicem yüzükte yok diye düşünüyordum dedi bende o kadar mı korkuyorsun dedim korkuyorum valla dedi ay çocuk gibi sevesim geldi onu o kadar tatlıydı söylerken :)
Benimki bide askere gidek 5 ay
seneye haziran ayında,hazırandan çnce nişan düşnüyoruz,döner dönmez hiiç uzatmadan düğün
o günleride görebilcekmiyiz ortak seninle benziyor durumlarımız,hayallerimiz
Benimki bide askere gidek 5 ay
seneye haziran ayında,hazırandan çnce nişan düşnüyoruz,döner dönmez hiiç uzatmadan düğün
o günleride görebilcekmiyiz ortak seninle benziyor durumlarımız,hayallerimiz