Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ben kullanıyorum ama çok da iyi değilim :) sevgilim arabayı veriyim merkezde kullan tam yoğun trafiğe çık diyor ama korkum var çıkamıyorum :) daha sakin yerlerde kullanıyorum

aslında bende korkuyorum birine filan çarparmışım gibi geliyo özellikle hayvan filan ezersem bi daha hayatta araba kullanamam moralim bozulur

aslında bende korkuyorum birine filan çarparmışım gibi geliyo özellikle hayvan filan ezersem bi daha hayatta araba kullanamam moralim bozulur

sevgilim büyük kaza geçirdi ölümden döndü falan o yüzden korkuyorum kullanmaya bir de onların araba olunca başıma kalır babam bilmiyor araba kullandığımı :)

ben kullanıyorum ama çok da iyi değilim :) sevgilim arabayı veriyim merkezde kullan tam yoğun trafiğe çık diyor ama korkum var çıkamıyorum :) daha sakin yerlerde kullanıyorum

Gununun guzel gecmesine sevindim cnm Allah hep mesud etsin sizi
Ya ben ehlieyti aldiktan sonra cok pis yollarda kullandim hatta kime anlattiysam sen orlarda surdu ise korkma devam diyorlar ama bu ara cok heyecan hissediyorum gecen bombos yolda cektim el frenini verdim arabayi esime

safahat hazır oldugun zaman kullan tatlım. bır kaza falan omasın allah korusunn

amin canım hepimizi :) benim sevgilim de iyi araba kullanıyor hız tutkusu var yanındaki de iyi kullanmalı ona göre öğretmek çok istiyor ama hani ne biliyim her seferinde bir garip oluyorum kullanırken heyecan :)

kızlar ne dıyecegım sızlerde forumu benım gıbı onlıne forum takıpten takıp edıyorsunuz degıl mı?? boyle daha rahat oluyor denemedıysenız deneyın

sevgilim büyük kaza geçirdi ölümden döndü falan o yüzden korkuyorum kullanmaya bir de onların araba olunca başıma kalır babam bilmiyor araba kullandığımı :)

geçmiş olsun
ay tatlım bosver soylemeye bıle degecek puanım yok utanıyorum gercekten. kazanacak puanım yok yani:26:

sen yinede tercihini yap inşallah bi yere atanırsın

sagl ayısıgım
bızım kızlar kactı yıne hepsını terlılkle kovalayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…