Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

haydı sızler de kac kılo oldugunuzu yazın kızlar merak ettım sızı

onceden 42ydım bır ara azım yaptım dıyetısyene gıttm 8 kılo aldım dusunun oncekı halımı derı kemık

haydı sızler de kac kılo oldugunuzu yazın kızlar merak ettım sızı
1.70 boya suan 68 im evlenirken 57 idim . Kendimi bildim bileli boyle kilo gormemistim ya bir de her yandan duzenli almisim bir sure anlamdim kilo aldigigimi ta ki kiyafetler baya dar mi oldu ne diyene kadar. Bsir de esim sen uzun yuzluydun eskiden sanki dedi oyle fark ettim eyvahlar olsunnn

ne guzel yaa ben de istiyorumm:84::84:

ne guzel yaa ben de istiyorumm:84::84:

Aslinda boy kilo oranin gayet iyi geldi bana yanicok mu zayif gozukuyorsun giydigin olmuyor muben zayif gunlerimi ozluyorum cidden ya ciddi ciddi diyet dusunuyorum bir de cocuk yaparsam ben artik iflah olmam zaten istahliyim bir boga olarak

Kızlar kilo almak için kendinizi hiç zorlamayın
Ablam bekarken 42 kıloydu hatta kısa bi dönem 38 e kadar düştü.En fazla aldıgı kılo 47 dir.
Yani ablamın hiç kılo alabilceğini düşünemezdim bile.Evlendi bi kızı var,şimdi benim kılomda
Veremıyor bu kezde

bir de o var dikkat etmek lazım benim çevremdekiler ve sevgilimin çevresindekiler evlenirken zayıfın alası şimdi ise 80-90 kilolar hatta üstü :) şimdilik kilo al biraz daha diyor ama evlenince hooppp bir sürü alırsam ne yaparım :)

Aslinda boy kilo oranin gayet iyi geldi bana yanicok mu zayif gozukuyorsun giydigin olmuyor muben zayif gunlerimi ozluyorum cidden ya ciddi ciddi diyet dusunuyorum bir de cocuk yaparsam ben artik iflah olmam zaten istahliyim bir boga olarak

deme kız oyle.
gıydıklerım onceden yakısmıyordu ama su an ıyı yani guzel oluyor

şu evlılkte ne var ki alınıyor kızlar hep merak edıyorum? kafan rahat oldugu ıcın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…