Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Benim de ehlieytim yeni birkac kere yanimda biri varken ciktim semtimizim etrefindaki gicik yollarda kullanmisligim var ama su ara inanilmaz pasif hissediyorum kendimi kullanmak istemiyorum korku geliyoricime araba disarda yatiyo tumgun ne yapmaliyim bu duyguyu

okurken sizin adınıza mutlu oldum gülümsedim umarım çok çok mutlu olursunuz ömür boyu birbirinizi bırakmazsınız :) çok iyi olmuş barıştığınız Allah tamamını erdirsin :)

hoşbuldum

elektrikler kesildi ya kusura bakmayın ne yapıyım evdeyim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ne yapıyosun

aynı ben de nasıl olayım 2 gun once bu topıcte buldum kendımı bıraz olsun kpss derdimi unutturdu canım

ranch yıne nereye kaybolduuuu??yıne terlık gelıyor ranchhhhhhhhhhhh

bulusun sevgılıerınızle tabi reptomimin sevgılısı uzaktaa kac aydır goremıyor mezun oldu olalıı:18::2:

bi kaç kere kullanmışlığım var ama hiç trafiğe çıkmadım bu yaz sonu ehliyete gitmeyi düşünüyorum ama bakalım kısmet

ben kullanıyorum ama çok da iyi değilim :) sevgilim arabayı veriyim merkezde kullan tam yoğun trafiğe çık diyor ama korkum var çıkamıyorum :) daha sakin yerlerde kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…