-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Uykusuzluk hastaligialislim sahuru beklemeyi uyuyamiyorumramazanbitincenapcambilmiyorum
bir seyi bılmeyınce kendımı cahil hissedıyorum vallahı utanıyorum
Yok cnm ya zatenher seyibilenkim vafrmis sudunyada ki. Of hele insan bildigini bile unutuyor ben ozaman uzuluyorum
sende mi burutusben normal de uyurdum ama bu topiği sevdim fakat gözüm çok ağrıdı kaçıyorum ben :)
ben normal de uyurdum ama bu topiği sevdim fakat gözüm çok ağrıdı kaçıyorum ben :)
Tmm cnm zaten saat baya oldu yav guzel oldu bu topic ii ki gelmismbaş başa kaldık safahatcıgım. az sonra ben de kacarım
baş başa kaldık safahatcıgım. az sonra ben de kacarım
Ben de uyuyakldin fln sandimkızlar yaa benim pc bi süreden sonra kasılıyor,10 dk dinlendrmem gerekiobu yüzden ara ara kayboluyorum.
o değilde garantiye göndericem bugün yarın sizsiz ne yapıcam ben
Ben de uyuyakldin fln sandimviruslu olmasin hemen ypr zaten servis ins
yok bu dertten muzdaribim aylardır oyy oyy
benimde 3 yıl,2,5 yıl ayrılık sonrası bu yıl tekrar birleştik
kızlarr ilerisi için aşk hikayemizi kitap haline dökücez kısmetse,sevgilim yazmayı çok seviyor
benimde 3 yıl,2,5 yıl ayrılık sonrası bu yıl tekrar birleştik
kızlarr ilerisi için aşk hikayemizi kitap haline dökücez kısmetse,sevgilim yazmayı çok seviyor
gitmeeeeeeeeeeeeeeeee
yerim seniiiiiii :* ben cep telinden girdigin icin zor oluyo uzun sure elde tutmasi yazmasi hizida pcdeki gibi degil haliyle yoruluyo insan laplap almayi dusunuyorum ozaman rahat rahat konusuruz canlar :))
kızlar artık beyaz fontla yazalım cok eglencelı oluyor hatta bu yazımı alıntılayıp ilk ben deneyecegım