hani kızlar işe girince ufak ufak alırlar ya nevresim tabak çanak kaşık vs. Bende hiç öyle bir şey olmamıştı ben nişanlandıktan sonra aldım hep kullanacağım şeyleri. eksiklerin nelerse onları alırız :)
bende bir çok şey var cnm en büüyük avantajımda erkek arkadaşımın mobilyaaa ve beyaz eşya dükkanı olması =)
o zaman sen şanslısın dükkan senin
ben de yatıyorum iyi uykular
günaydınnnnnnn
julıacık ben bugün açtım burayı havalandırdım temizledim çaydemledim hadin gelin
selam julia. Ben burdayım ama hep işbaşındayım arada gelip bakınıyorum bugün erken çıkıp lazere geçecem o yüzden sıkıştım biraz. Sen napıyorsun
sende mi lazere gidiosun cnm bende gidiorum memnunmusun azalma var mu cnm bi ıpl yaptırıosun demi snde
merhaba bende lazere gidiyorum... alexsdra bnm.. 2. seans.. arkdaşalr azalıo zaten... önemli olan 1 yıl dolduktan sorna çıkıp çıkmaması
ben zorlanırım sanıyordum ama çok rahat dedik ve alıştık çünkü bizi ailelerimiz teşvik etti. Örneğin kayınpederim X annene söyle şunu yapsın ya da kayınvalidem Y babanı bir ara bakalım vs vs. Bu şekilde bize önayak oldular.
düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Daha doğrusu düğün mü yoksa nikah filan mı düşünyorsunuz? Daha sana çeyiz düzecez :)))) kendi zamanlarımı hatırladım da her şeye rağmen güzeldi :)
IPL değil julia. Benimkisi alexandrite ile lazer. Bu 4. seansım olacak çok azaldı ve oldukça geç çıkıyor. En son mayısta gitmiştim; lazer çok rahat
merhaba bende lazere gidiyorum... alexsdra bnm.. 2. seans.. arkdaşalr azalıo zaten... önemli olan 1 yıl dolduktan sorna çıkıp çıkmaması
bak aklıma ne geldi
kaç ay çeyiz topiğinde konuştuk konuştuk
ben evlendiğimde sadece porselen yemek takımı almıştım, gerisini konta yıktım
Culyaaa
Tam da kaçıyordum(
Daha kahvaltı etmedim