Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bende bir çok şey var cnm en büüyük avantajımda erkek arkadaşımın mobilyaaa ve beyaz eşya dükkanı olması =)

cnm geç oldu ben yatayım artık sabah iş var iiii geceler

günaydınnnnnnn
julıacık ben bugün açtım burayı havalandırdım temizledim çaydemledim hadin gelin

selam julia. Ben burdayım ama hep işbaşındayım arada gelip bakınıyorum bugün erken çıkıp lazere geçecem o yüzden sıkıştım biraz. Sen napıyorsun

selam julia. Ben burdayım ama hep işbaşındayım arada gelip bakınıyorum bugün erken çıkıp lazere geçecem o yüzden sıkıştım biraz. Sen napıyorsun

sende mi lazere gidiosun cnm bende gidiorum memnunmusun azalma var mu cnm bi ıpl yaptırıosun demi snde

sende mi lazere gidiosun cnm bende gidiorum memnunmusun azalma var mu cnm bi ıpl yaptırıosun demi snde

IPL değil julia. Benimkisi alexandrite ile lazer. Bu 4. seansım olacak çok azaldı ve oldukça geç çıkıyor. En son mayısta gitmiştim; lazer çok rahat

merhaba bende lazere gidiyorum... alexsdra bnm.. 2. seans.. arkdaşalr azalıo zaten... önemli olan 1 yıl dolduktan sorna çıkıp çıkmaması

merhaba bende lazere gidiyorum... alexsdra bnm.. 2. seans.. arkdaşalr azalıo zaten... önemli olan 1 yıl dolduktan sorna çıkıp çıkmaması

öğrendiklerime göre bu lazer kişinin yapısına göre değişiyor. kimisinde 2 seansta her şey bitiyor kimisinde devam ediyor. Benim de ikinci seansta tüylerim baya azalmıştı ancak son son seanstan bu yana bünyeme ertesi gün hapı gibi mecburen bir defalık hormon yüklemesi yapınca ondan tüylerimin devri şaştı sanırım. yoksa yapan byan bu epilasyon size bütün yaz yeter artar bile demişti.

bak aklıma ne geldi
kaç ay çeyiz topiğinde konuştuk konuştuk
ben evlendiğimde sadece porselen yemek takımı almıştım, gerisini konta yıktım

IPL değil julia. Benimkisi alexandrite ile lazer. Bu 4. seansım olacak çok azaldı ve oldukça geç çıkıyor. En son mayısta gitmiştim; lazer çok rahat

bende 5. seansa gitcem haftaya bnm de senn gibi valla süper yaaaa

cnm aramıza h.g din

bak aklıma ne geldi
kaç ay çeyiz topiğinde konuştuk konuştuk
ben evlendiğimde sadece porselen yemek takımı almıştım, gerisini konta yıktım

cemree kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…