Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

herkesler nerde ama yaaaaa illa cemreyi mi çağırayım zaten cemre bi gelsinn hepinizi sölicem ona beni yanlız bıraktılar diye

selam julia ben geldim internet burda tam çkmiyor çeken oda da çok sıcak bakalım ne kadar dayanabilecem. Sen napıyorsun?

selam julia ben geldim internet burda tam çkmiyor çeken oda da çok sıcak bakalım ne kadar dayanabilecem. Sen napıyorsun?

immm cnm napim fıkra okuodum netteee baktım topikte kimse yok bende azıcık güleyim dedim sende ne var ne yok cnm

immm cnm napim fıkra okuodum netteee baktım topikte kimse yok bende azıcık güleyim dedim sende ne var ne yok cnm

iyidir canım eşim geldi işten aldı beni lazer randevuma yetiştirdi sağolsun; ordan da kayınvalidemlerin evine geldik kendi evimizde yemek yoktu burdakileri slldik süpürdük şimdi de nette takılıyoruz

iyidir canım eşim geldi işten aldı beni lazer randevuma yetiştirdi sağolsun; ordan da kayınvalidemlerin evine geldik kendi evimizde yemek yoktu burdakileri slldik süpürdük şimdi de nette takılıyoruz

çalışınca öle oluo cnm yaaa allahtan bekarım şuan ama evlennce ne olur nasıl oluo bilemiorum şimdi eve gelince sofrayı hazır bulmak süper bişey

julıacım ben işlerimden oturamadımkipc nin başna ben şimdi kızımdayım bebişi uyuttum kızım dinlensin diye yoksa seni yalnız bırakırmıyım

cemre hoşgeldin. Ben burdayım ama bağlantım berbat; bir de sınırsız internet pes doğrusu benim evdeki güzelim kotalı internetim coşuyor bunu yanında

kurs nasıl gidiyor takı yaptın mı?

cemre hoşgeldin. Ben burdayım ama bağlantım berbat; bir de sınırsız internet pes doğrusu benim evdeki güzelim kotalı internetim coşuyor bunu yanında

kurs nasıl gidiyor takı yaptın mı?

yaptım birşeyler :) ama henüz başlangıç ve çok acemice
sınırlı internet hep daha kaliteli değil midr
bnm de burda kiraladığımız evde sınırsızım yok giremiyorum nete :s

maşallah zenginlik böle bişi

maşallah zenginlik böle bişi

Evlenecek kızlara tek tavsiyem, zengin koca bulun
Yok anam zengin deeliz, sadece savurganız, zengin adamın krediyle falan işi olmaz, bastırır parayı yapar napıyosa
Yerse de yedim gitti lan ne var der geçer gider benim gibi içine oturmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…