- 8 Nisan 2010
- 6.859
- 13
nasıl yaşıyorsun vücudun nasıl dayanıyor buna cemre..ciddi misin.
juli,a sen nişanlısın değil mi anlatsana biraz kendini? yaşın işin medeni halin felan
juli,a sen nişanlısın değil mi anlatsana biraz kendini? yaşın işin medeni halin felan
nasıl yaşıyorsun vücudun nasıl dayanıyor buna cemre..ciddi misin.
kızım bu kız normal değil yaaa in yada cin
Yatıyorum ama uyumuyorum, yaklaşık 7 saat yatıyorum yoğun bi dönemde değilsem
Bu arada kitap okuyorum veya film izliyorum
Ama sadece 3-4 saat uyusam da yeter yani yatmama gerek yok
Nasıl bu kadar zayıfım sanıyosun kuzum :))
Gencim
Enerjiğim
Hepsi bu! kıskanmayın
şimdik şöle oluo cnm nişanlanmaya ramak kalmış bi kızım benramazan sonu kısmetse medeni halim nişanlı olarak değişecek ve her genç kız gibi bnm de başım göğe erecek kuzum
değil mi var bir süperlik ya da anormallik
Sen öyle san
Şimdiki aklım olsa hayatta evlenmezdim, bi iş de yapmama rağmen
Kocamı boşasam mı naapsan
bir de türkçesini bilmiyorum sloth diye bir hayvan var, eşimi ona benzetiyorum, işe bile gitmiyor yatıyor
Çok uyuşukHiç bana göre değil
uzmanlar birde uykuda zayıflama diolar püfffffff onlara
Uykudan enerji toplamazsan yediklerini yakarsın
Uykuda zayıflanır mı ayol? İnsan normalde otururken de kalori yakar, uykuda da yakıyor işte onun gibi nefes alma sonucu oluşan metabolik faaliyetlerden dolayı
değil mi var bir süperlik ya da anormallik
o bir süperwomen
bende gencim bi kerem
şimdik şöle oluo cnm nişanlanmaya ramak kalmış bi kızım benramazan sonu kısmetse medeni halim nişanlı olarak değişecek ve her genç kız gibi bnm de başım göğe erecek kuzum
hadi bakalım nişanlanmaya ramak kalmış julia cık seninde nişan fotolarını bekliyoruz elbirliği ile...:78:
ya kızlar canım sıkkın azcık..biz tatil işini eylüle bıraktık..ama eylülde de kalan öğrenciler için tekrar sınav yapılabilirmiş..
okuldaki tek fizik öğrt.benim..ne vardı bırakacak öğrencileri sanki..
benim tatil muğlakta
oysa ki kocamla tatil hayali kurup duruyorduk
keşke uykuda zayıflama die bişi olsa 6 ay yatar uyurdum bi kalkardımm 36 bedenim ayol süper olurdu
hadi bakalım nişanlanmaya ramak kalmış julia cık seninde nişan fotolarını bekliyoruz elbirliği ile...:78:
ya kızlar canım sıkkın azcık..biz tatil işini eylüle bıraktık..ama eylülde de kalan öğrenciler için tekrar sınav yapılabilirmiş..
okuldaki tek fizik öğrt.benim..ne vardı bırakacak öğrencileri sanki..
benim tatil muğlakta
oysa ki kocamla tatil hayali kurup duruyorduk
kaç bedensin ki
zaten 36 deel misin?
iyisin işte ayol
bence kasma kendini
Zaten fıstık gibisin
cemroş cidden beeğendin mi ben, kız